Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. novembra 2023, 15:13
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Po megaúspešnom Super Mariovi vznikne film aj o Zelde. Namiesto animáka však uvidíme skutočných hercov

Po megaúspešnom Super Mariovi vznikne film aj o Zelde. Namiesto animáka však uvidíme skutočných hercov
Zdroj: Nintendo/Illumination Entertainment
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY DOBRODRUŽNÉ FILMY FILMY A SERIÁLY PODĽA HIER HERNÉ KONZOLY THE LEGEND OF ZELDA FILM
Uložiť Uložené

Nintendo oznámilo veľkú novinku. Pracuje na celovečernom hranom filme The Legend of Zelda. Režírovať ho bude tvorca Maze Runner.

Nintendo oficiálne ohlásilo prípravy celovečerného hraného filmu The Legend of Zelda. Ide o jednu z ich najúspešnejších herných sérií. Snímku bude produkovať legendárny Shigeru Miyamoto z Nintenda, ktorý stál za zrodom mnohých ich najväčších hier vrátane Zeldy a Super Maria.

Odporúčané
ZOZNAM: Najlepšie nové seriály a filmy v novembri 2023 (Kino + streaming) ZOZNAM: Najlepšie nové seriály a filmy v novembri 2023 (Kino + streaming) 7. novembra 2023, 12:30

Z filmovej stránky mu bude pomáhať producent Avi Arad zo štúdia Sony Pictures. Štúdio bude film distribuovať všade po svete, čo je dosť ironické, keďže Zelda patrí pod Nintendo a Sony má pod sebou konkurenčné PlayStation. 

Príbehy hier The Legend of Zelda sa odohrávajú vo fiktívnom fantasy svete Hyrule, ktorému vládnu magické bytosti, ľudia, príšery, démoni a bohovia. Film by mal byť akčný a dobrodružný. Pokiaľ do jeho výroby nalejú štúdiá veľa peňazí, môže to byť jeden z najväčších blockbusterov roka. 

Z pozície režiséra ho nakrúti Wes Ball, ktorý aktuálne dokončuje novú Planétu opíc a má za sebou aj trilógiu Maze Runner. Informácie týkajúce sa hereckého obsadenia ešte nezverejnili. Samotný kasting zrejme ešte ani neprebehol.

Posledný titul zo série s názvom Tears of the Kingdom má na konte 20 miliónov predaných kópií za pol roka. Predáva sa pritom na jedinú, zastaranú konzolu. Očakáva sa, že aj film bude veľký hit, podobne ako Super Mario Bros., ktorý len v kinách zarobil 1,36 miliardy dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia