Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. novembra 2023, 17:02
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

TRAILER: Po rokoch prichádza nová Planéta opíc. Vizuálne efekty nadchnú aj fanúšikov Avatara

TRAILER: Po rokoch prichádza nová Planéta opíc. Vizuálne efekty nadchnú aj fanúšikov Avatara
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES
Uložiť Uložené

Štúdiá Disney a Fox uverejnili prvý trailer na očakávané pokračovanie Planéty opíc. O čom bude a akí herci si v ňom zahrajú?

Štúdiá Disney a 20th Century Fox vydali prvý trailer na očakávaný sci-fi film Kingdom of the Planet of the Apes. Ide o priame pokračovanie trilógie od režisérov Ruperta Wyatta a Matta Reevesa. Nová časť sa bude odohrávať vo vzdialenej budúcnosti, keď opice začali svoju nadvládu nad ľuďmi na celej planéte. 

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Film režíruje Wes Ball (Maze Runner trilógia) a do kín sa dostane 24. mája 2024. Zameria sa na dve hlavné postavy – primáty. Niektoré skupiny primátov o Caesarovi vôbec nepočuli, iné sa riadili jeho učením a odkazom.

Na svete tak vznikajú aj klany zlých primátov, ktoré sa pokúsia zotročiť iné primáty. Vedľajšiu rolu bude mať aj ľudská, ženská postava, ktorú stvárnila Freya Allan (Ciri zo seriálu Zaklínač). 

Scenár napísali Josh Friedman (Terminator: Dark Fate, Avatar 2), Rick Jaffa a Amanda Silver (obaja pracovali na celej trilógii Planéty opíc a napísali aj Mulan). 

Domov
Zdieľať
Diskusia