Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2023, 8:32
Čas čítania 1:23
Samuel Barienčík

FNC pridal nový zápas v boxe: známy memečkár nastúpi proti markizáckemu hercovi. Mení sa aj dejisko turnaja

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE MMA ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Záujem o turnaj je čoraz vyšší, organizácia sa preto presúva do nových priestorov.

Turnaj Fight Night Challenge 5 mení dejisko turnaja a pridáva jeden nový zápas. V rámci zápasovej karty pridali ďalšie dve mená, ktoré proti sebe nastúpia v ringu v boxerskom zápase. Organizácia FNC v tlačovej správe avizuje, že pôjde o poriadne atraktívny zápas.

V ňom sa predstaví influencer a memečkár známy ako Astrálny Potápač, ktorý sa vraj 2 roky venoval MMA, čiže vymení klietku za ring. Jeho protivníkom bude herec z markizáckeho seriálu Pán profesor a model Juraj Kočí, ktorému box nie je cudzí. Ich zápas, rovnako ako aj celá zápasová karta sú naplánované na 2. decembra.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Termín zostáva rovnaký, no hostiteľské miesto bude tentoraz v Tipos Aréne. Vzhľadom na to, že záujem je čoraz vyšší, organizácia sa rozhodla priestory zmeniť za väčšie. 

„Hostiteľským miestom podujatia Fight Night Challenge 5 malo byť pôvodne Národné basketbalové centrum (Pasienky) v Bratislave. Turnaj sa presúva do zhruba 500 metrov vzdialenej Tipos Arény. Zimný štadión Ondreja Nepelu je fanúšikom bojových športov známy, na tomto mieste sa totiž pravidelne konajú eventy Oktagon MMA,“ uviedla FNC v tlačovej správe.

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Nemusíš sa báť, že by ti tvoje už kúpené vstupenky mali prepadnúť. V dostatočnom predstihu ti do mailovej schránky príde nová elektronická vstupenka. K dispozícii budú dokonca aj lepšie miesta, uvádza organizácia.

Ak si na tento event chcel ísť, no lístky si si nestihol kúpiť, táto zmena prišla práve kvôli tebe. „Do predaja v sieti predpredaj.sk sa navyše dostávajú ďalšie lístky už od 15 eur.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Veľkolepá šou nebude na programe iba vďaka výkonom jednotlivých bojovníkov. Chýbať nebude skvelý sprievodný program. Fanúšikom sa naskytá jedinečná príležitosť zažiť skvelú atmosféru a v akcii sledovať mnoho známych tvárí,“ dodáva organizácia Fight Night Challenge. 

Na hlavnom zápase večera sa môžeš tešiť na rapera Moma a bývalého profesionálneho hokejistu so skúsenosťami z NHL Marcela Hossu. Ďalej sa budeš môcť tešiť z mien ako Strýco Filip, Alexander Cverna, Priscilla Versluis, Pali Hari, Erik Tresor či Flexking.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia