Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. novembra 2023, 8:45
Čas čítania 1:47
Dominik Vetrák

HBO prezradilo, kedy vyjdú ďalšie série pre The Last of Us, Euphoriu, House of the Dragon a White Lotus

HBO prezradilo, kedy vyjdú ďalšie série pre The Last of Us, Euphoriu, House of the Dragon a White Lotus
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA HBO HBO MAX HOUSE OF THE DRAGON THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Na nové časti svojich obľúbených seriálov si predplatitelia HBO Max počkajú minimálne do roku 2025.

Programový riaditeľ HBO Casey Bloys prezradilkedy môžu diváci očakávať nové série ich najväčších a najobľúbenejších seriálov. Druhú sériu The Last of Us začnú nakrúcať začiatkom roka 2024, respektíve na jar. Premiéra teda prebehne najskôr na jar alebo v lete 2025. 

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

V rovnakom roku začnú vysielať aj tretiu sériu Euphorie. Príbeh čaká časový skok, takže sa dej bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach druhej série. Vzhľadom na to nie je isté, či sa vrátia aj všetky postavy, keďže už dávno nebudú na strednej. Tvorca seriálu Sam Levinson povedal, že nová séria bude pripomínať štýl „film noir“.

V roku 2025 vyjde aj tretia séria The White Lotus. Jej príbeh chceli tvorcovia pôvodne zasadiť do Japonska, no nakoniec si vybrali Thajsko, ktoré štábu ponúklo „daňové úľavy“ v hodnote 4,4 milióna dolárov. Tvorca seriálu Mike White opísal nové časti ako modernú satiru. 

Riaditeľ Casey Bloys sa vyjadril aj k odsunutiu iných premiér, ako napríklad Penquina. Ide o seriál zo sveta The Batman od režiséra Matta Reevesa a zameria sa na postavu Penquina v podaní Colina Ferrella. Diváci by sa ho mohli dočkať niekedy na jeseň roku 2024. Pôvodne mal vyjsť už o niekoľko mesiacov, ale štrajk scenáristov a hercov v Hollywoode všetko skomplikoval a HBO muselo všetky svoje seriály odložiť. 

Seriál Welcome to Derry nie je výnimkou. Jeho príbeh sa odohráva vo svete hororu It (To). Z pôvodného dátumu Halloween 2024 seriál presunuli na začiatok roka 2025. Seriál bude prequel, takže sa bude odohrávať pred udalosťami filmu It (2017). 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

8-dielna druhá séria seriálu House of the Dragon začne vychádzať v lete 2024. Vybraní novinári už videli prvé zábery v podobe teaser trailera. HBO neoznámilo, či niečo vydá aj pre širokú verejnosť. Spoločnosť zároveň oznámila, že chystaný Game of Thrones spin-off s názvom Tales of Dunk and Egg začnú natáčať na jar 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia