Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2023, 11:27
Čas čítania 1:01
Ema Stanovská

VIDEO: Je nový virálny tanec Slick Back kamerový trik? Tanečníci pri ňom vyzerajú, akoby levitovali

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Kam sa hrabe moonwalk. Nový tiktokový tanečný trend ti vyrazí dych.

Na Tiktoku sa začali všetci vznášať vo vzduchu. Čo sa deje? To, čo vyzerá ako halloweensky trik, je v skutočnosti nový virálny tanečný krok, ktorý doslova zaplavil obľúbenú sociálnu sieť. Tanec „Slick Back“ pripomína niečo medzi bočným moonwalkom od Michaela Jacksona a levitovaním. Pri pohľade naň začneš spochybňovať svoj vlastný zrak (alebo tvorcu videa).

@gkocoach 슬릭백 이것만 알면 몸치도 공중부양 할 수 있습니다 #슬릭백 #오코치 #배네타 #틱톡크리에이터아카데미 @.의검 ♬ 오리지널 사운드 - Gkocoach / GK오코치🇰🇷

Športovci, K-popoví speváci a tanečníci dostávajú za „Slick Back“ videá desiatky až stovky miliónov pozretí a lajkov. Niet sa čomu čudovať, že tiktokoví používatelia chcú tento tanec napodobňovať. Rovnako obľúbené sú preto aj tutoriály, kde ťa v niekoľkých jednoduchých krokov naučia, ako krok zvládnuť.

@kiingjojo.inc #fypシ #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Joseph

Tanec sa v skutočnosti volá „Jubi Slide“ a prvýkrát ho na internete predviedol youtuber a tiktoker Jubi2fye v roku 2022. Video dostalo vyše 700-tisíc lajkov a nový trend bol na svete. Tento rok sa k tancu uchytil oveľa chytľavejší song „A Pimp Named Slickback“ od amerického interpreta s pseudonymom LAKIM. Používatelia ho tak začali prezývať Slickback.

Odporúčané
Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém Influencerka Eugenia mala len 38 kíl, obviňujú ju z úmyselného šírenia anorexie. Ona tvrdí, že nemá žiadny problém 4. marca 2024, 12:30

Ak by si si myslel, že je tento krok jednoduchý, a chcel by si si ho vyskúšať, rýchlo zistíš, že na to budeš potrebovať oveľa viac trpezlivosti, ako si myslíš. Dôkazom sú aj videá ľudí, ktorí to skúšali a výsledok bol, no... úsmevný.

@teokbokkiikii it’s harder than it looks HAHAHHAA ✨napakaambisyo✨namin na kaya namin #slickback #fail ♬ original sound - Joseph

@georgevcjuan #stitch with @노령진 #slipback dance tutorial #expectationvreality #slickback #dancechallenge #slipbacktutorial ♬ original sound - 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗩𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝘁 - Tito Jib's Marketplace

Domov
Zdieľať
Diskusia