Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. októbra 2023, 12:08
Čas čítania 0:21
Dominik Vetrák

Trailer: Na Disney+ vyjde o niekoľko dní LEGO Avengers film v štýle Lego Movie

Trailer: Na Disney+ vyjde o niekoľko dní LEGO Avengers film v štýle Lego Movie
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY AVENGERS LEGO
Uložiť Uložené

Lego Marvel Avengers vyjde už v piatok a vyzerá ako zábavný animák pre celú rodinu.

Špeciálny animovaný celovečerný film LEGO Marvel Avengers: Code Red vyjde na Disney+ už tento piatok 27. októbra. Tím Avengers v ňom zložili klasickí piati hrdinovia (Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow), ku ktorým sa pridal Sam Wilson alias Captain America, Black Panther a Wolverine z tímu X-Men. 

Odporúčané
Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych 23. októbra 2023, 17:00

Záporákom bude Collector (vo filmoch si ho zahral Benicio del Toro), ktorý si zaumieni uniesť a zozbierať čo najviac hrdinov a Avengerov. Z trailera je jasné, že sa diváci okrem superhrdinskej akcie dočkajú aj klasického LEGO humoru v štýle The Lego Movie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia