Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2023, 8:45
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Netflixu pribudlo takmer 9 miliónov predplatiteľov. Chystá však zdražovanie

Netflixu pribudlo takmer 9 miliónov predplatiteľov. Chystá však zdražovanie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix sa chváli, že má už takmer 250 miliónov predplatiteľov. Ani jedného z nich však nepoteší novými cenami.

Netflix hlási nesmierne úspešný štvrťrok. Pribudlo mu 8,76 milióna predplatiteľov. Celkovo má už 247,15 milióna predplatiteľov. Spoločnosť zaznamenala aj zvýšenie hodnoty akcií a celkovo prekonali všetky finančné predpovede vrátane tých vlastných. 

Odporúčané
RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície RECENZIA: Spider-Man 2 na PS5 – najlepšia superhrdinská hra histórie, ktorej však chýbajú ambície 16. októbra 2023, 16:00

Netflixu sa celkom vydaril aj ich účet s reklamami. Tie fungujú v 12 krajinách. 30 % nových predplatiteľov v týchto teritóriách si zvolilo práve Netflix s reklamami.

Za posledné dve štvrťročné obdobia pribudlo Netflixu vyše 15 miliónov predplatiteľov. Môže za to viacero faktorov, a to ako obľúbené seriály (Suits, One Piece, Lupin, Sex Education...), tak fakt, že v USA, Kanade a ďalších krajinách začali s obmedzovaním zdieľania účtov. 

Netflix zároveň oznámil ceny pre niektoré zo svojich trhov vrátane USA a Kanady (Slovákov sa zmeny zatiaľ nedotknú). Basic plán narastie z 9,99 $ na 11,99 $ mesačne a Premium narastie z 19,99 $ na 21,99 $. Netflix s reklamami aj Standard plán nezdražia a aj naďalej stoja 6,99 $, respektíve 15,49 $ mesačne.

One Piece
Zdroj: Netflix/propagačný materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia