Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2023, 10:30
Čas čítania 1:48
Dominik Vetrák

Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu

Jason Momoa chcel údajne vyhodiť Amber Heard z Aquamana 2. Opitý sa vraj obliekol za Johnnyho Deppa a robil si z nej srandu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Z nakrúcania Aquaman 2 prichádzajú ďalšie šialené správy a špekulácie. Tentoraz sú na čele Jason Momoa, Amber Heard a Elon Musk.

Jason Momoa sa na natáčaní Aquaman and the Lost Kingdom údajne obliekol za Johnnyho Deppa a robil si srandu z Amber Heard. Magazín Variety prišiel so zákulisnými informáciami o výrobe poslednej komiksovky zo sveta DCEU. 

Odporúčané
Arnold Schwarzenegger musel na nakrúcaní Barbara Conana hrýzť mŕtve supy: „Bolo to príšerné natáčanie,“ sťažuje sa herec Arnold Schwarzenegger musel na nakrúcaní Barbara Conana hrýzť mŕtve supy: „Bolo to príšerné natáčanie,“ sťažuje sa herec 13. októbra 2023, 19:37

Tvrdenia o opitom Momoovi s prsteňmi na rukách a výzorom Deppa pochádzajú z poznámok zo sedení Amber Heard a jej terapeutom. Ich pravdivosť sa nedá overiť, no vzhľadom na to, že Heard o Deppovi klamala aj na súde, sa jej dá veriť len ťažko. Zdroje Variety z prostredia filmu tiež tvrdia, že Momoa si síce rád vypije pivo, ale je profesionál a nikdy neprišiel do štúdia opitý. Rovnako vylučujú, že by vedeli o situácii, keď sa prezliekal za Johnnyho Deppa. 

V dokumentoch z jej sedení so psychológom uvádza aj to, že na ňu bol nahnevaný režisér James Wan a že sa pre súdny spor s Deppom necítila na pľaci dobre. Tam však pravdepodobne ani nemala byť.

Režisér James Wan ju vraj chcel po skúsenostiach z jednotky vyhodiť. S Jasonom údajne nemala dostatočnú chémiu.

Aquaman | Amber Heard | Amber Heardová
Aquaman. Zdroj: Warner Bros. Pictures

Prečo teda Heard zostala súčasťou pokračovania? Tu už veci začínajú naberať ozaj bizarný spád. Do situácie sa mal zapojiť bývalý priateľ herečky Elon Musk. Ten podľa Variety poslal svojho zástupcu, aby štúdiu Warner Bros. odovzdal jeho rozhorčené stanovisko s vyhrážkami.

Odporúčané
RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu 21. decembra 2023, 18:00

Warner Bros. údajne cúvlo a Heard z filmu nevyhodili, dostala však menej významnú rolu ako v jednotke (v doterajších traileroch je len v jednom krátkom zábere). Variety hovorí o minimálne dvoch jej scénach, ktoré z filmu zmazali (akčná scéna s Black Mantom a milostná scéna s Aquamanom).

Režisér snímky James Wan sa k pretáčkam a malej role Amber Heard vyjadril, že to mal v pláne od začiatku.

O problémoch v produkcii tohto filmu by sa zrejme dala napísať rozsiahla reportáž. Nakoniec, tento blockbuster pretáčali už 3-krát (väčšina blockbusterov sa dotáča/pretáča iba raz), a jeho rozpočet sa nafúkol o desiatky miliónov dolárov. Ako to nakoniec dali tvorcovia dohromady a či to nebude totálne fiasko, zistia diváci už v decembri, keď sa film dostane do kín. 

Aquaman 2
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia