Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2023, 10:36
Čas čítania 0:38
Eduard Starkbauer

Tragicky zosnulý Angus Cloud žiari v dramatickom traileri. Drámu Your Lucky Day si môžeš pozrieť už o mesiac

FILMY A SERIÁLY ANGUS CLOUD
Uložiť Uložené

Film si budeš môcť pozrieť už v novembri.

Nedávno zosnulý herec Angus Cloud, ktorý si získal priazeň miliónov fanúšikov v role skromného drogového dílera zo seriálu Eufória, sa čoskoro objaví (asi) poslednýkrát na obrazovke.

Z trailera k filmu Your Lucky Day je zrejmé, že Angus opäť stvárni mladíka pohybujúceho sa na hrane zákona. Okrem Clouda si v novom filme pod taktovkou Daniela Browna zahrá aj Jessica Garza, Elliot Knight, Sterling Beaumon, Mousa Hussein Kraish, Spencer Garrett a Jason O'Mara.

Temný film, v ktorom nechýba násilie či prestrelky, sľubuje napínavý príbeh. Celovečerná snímka rozpráva príbeh muža, ktorý násilne okradne majiteľa výherného žrebu a v spolupráci s náhodnými zákazníkmi sa pokúsi získať jeho peniaze. Či sa majiteľ obchodu, rodičia v očakávaní, zločinec, či začínajúci policajt dokážu podeliť o 156 miliónov dolárov, uvidia diváci v kine už 10. novembra. Na digitálne platformy sa film dostane už o 4 dni neskôr.

Angus Cloud zomrel vo veku 25 rokov dňa 31. júla 2023. Príčinou smrti bola „akútna intoxikácia spôsobená kombináciou účinku metamfetamínu, kokaínu, fentanylu a benzodiazepínov“.

Domov
Zdieľať
Diskusia