Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. októbra 2023, 12:47
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Koľko stál koncert Kontrafaktu v O2 Aréne? Rytmus prezradil sumu, padne ti z nej sánka

Koľko stál koncert Kontrafaktu v O2 Aréne? Rytmus prezradil sumu, padne ti z nej sánka
Zdroj: Petr Klapper/Mafia Records
HUDBA HUDBA KONTRAFAKT RYTMUS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Veľkolepá šou hudobníkov vyšla pekne draho.

Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský pre Forbes prezradil, koľko stál koncert Kontrafaktu v pražskej O2 Aréne. Veľkolepá šou s pyrotechnikou, so zdvižnou plochou a s majestátnymi kulisami v podobe nafúknutej planéty Zem, lietajúceho Mesiaca či obrovskej LED obrazovky vysokej ako 8-poschodová bytovka vyšla hudobníkov až na milión eur. 

„Keby nedošli ľudia, tak zahučíme. Bol to risk, ale nerobíme to pre lóve. Robíme to pre kultúru. Robíme to preto, aby sa to niekde posunulo a aby si mladšie generácie povedali: ‚Chcem byť ako KF alebo chcem to dať ešte lepšie ako KF,‘“ povedal Rytmus.

Vo vypredanej O2 Aréne bolo takmer 17-tisíc ľudí. Z koncertu sme ti priniesli aj report. Legendárne trio Ego, Rytmus a Anys potešilo divákov dvojhodinovou šou s viacerými hosťami ako Viktor Sheen, Calin, Ben Cristovao či Tina.

Odznelo 40 songov. Kontrafakt v závere koncertu ohlásil, že rovnakú šou uvidia ľudia aj v Bratislave, a to 9. februára na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu (po novom Tipos Aréna).  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domov
Zdieľať
Diskusia