Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2023, 13:40
Čas čítania 1:24
Dominik Vetrák

Na motívy hier Tomb Raider či Devil May Cry vzniknú brutálne seriály na Netflixe. Docenia ich len dospelí

Na motívy hier Tomb Raider či Devil May Cry vzniknú brutálne seriály na Netflixe. Docenia ich len dospelí
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ SERIÁLY TOMB RAIDER NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix odhalil trailery na 5 úžasne vyzerajúcich animovaných seriálov. Spája ich brutálna akcia, krvavé súboje a špičková animácia.

Tomb Raider: Legend of Lara Croft je nový animovaný seriál od Netflixu. Zameria sa na život Lary Croft po skončení príbehu v poslednej hernej trilógii. Dej sa teda bude odohrávať po udalostiach Shadow of the Tomb Raider. Ani tu však nebude klasická, drzá a bohatá Lara Croft s dvomi zbraňami v rukách.

Odporúčané
Začne písať umelá inteligencia scenár nových sérií The Last of Us a Stranger Things? Štrajk scenáristov sa skončil po 5 mesiacoch Začne písať umelá inteligencia scenár nových sérií The Last of Us a Stranger Things? Štrajk scenáristov sa skončil po 5 mesiacoch 27. septembra 2023, 18:00

Rovnako ako v prípade hier či posledného filmu s Aliciou Vikander pôjde o zobrazenie jej života pred tým, ako sa stala klasickou Tomb Raider Lara Croft. Seriál vyjde na Netflixe v priebehu budúceho roka a hlavnú postavu nahovorí Hayley Atwell (M: I – Dead Reckoning, Agent Carter). 

Netflix okrem toho odhalil ďalšie veľmi dobre vyzerajúce animované seriály. Azda najlepšie vyzerá samurajský seriál Blue Eye Samurai. Tvorcovia v ňom vyrozprávajú príbeh o pomste od spoluscenáristu filmov ako Logan či Blade Runner 2049 Michaela Greena. Animácia vyzerá veľmi kvalitne a plynulo so zameraním na súboje. Seriál vyjde 3. novembra 2023. 

Tomb Raider nie je jediná hra, ktorá od Netflixu dostane animované spracovanie. Herné štúdio Capcom a animátorské štúdio Mir (animovaný Avatar: Last Airbender) sa spojili, aby pre Netflix vytvorili animovaný seriál Devil May Cry. Hlavnou postavou bude polodémon Dante, ktorý zabíja príšery z pekla. Seriál vyjde budúci rok. Pracuje na ňom aj producent Adi Shankar (seriál Castlevania).

Veľkú pozornosť vzbudil aj trailer na Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Aj tento seriál vytvára Adi Shankar a odohráva sa vo vymyslenom svete od herného štúdia a vydavateľa Ubisoft (aj preto je v traileri herná postava Raymana). Dej sa odohráva v alternatívnej minulosti roku 1992 na území niekdajších USA, ktoré sa už volá Eden. Hlavnou postavou je napol človek a napol kyborg Captain Laserhawk. 

Odporúčané
Netflix vydal najlepší seriál roka, no médiá ho ignorujú a málokto ho videl. Animákmi porazil Disney aj Pixar Netflix vydal najlepší seriál roka, no médiá ho ignorujú a málokto ho videl. Animákmi porazil Disney aj Pixar 29. novembra 2023, 13:30

Toho spoločne s ďalšími super ľuďmi uväznia. Vláda ich následne vysiela do prísne tajnej misie. Ak ich nesplnia, detonujú výbušniny v ich hlavách (na štýl komiksového tímu Suicide Squad). V traileri sú známky humoru, sympatických postáv a pestrého sveta s prvkami cyberpunku. Seriál vyjde už 19. októbra.

Štvoricu animovaných peciek doplní seriál Onimusha, ktorý zaujme detailnou CGI animáciou a vynikajúcou choreografiou súbojov. Príbeh bude o samurajovi vo fantasy svete, ktorý bude bojovať s príšerami. Onimusha vyjde na Netflixe už 2. novembra 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia