Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2023, 16:09
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Sexy Dua Lipa provokuje Henryho Cavilla a Johna Cenu. Režisér Kingsmanov natočil špionážny film novej generácie Argylle

Sexy Dua Lipa provokuje Henryho Cavilla a Johna Cenu. Režisér Kingsmanov natočil špionážny film novej generácie Argylle
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY ARGYLLE
Uložiť Uložené

Argylle bude veľkolepý akčný, špionážny film s prvotriednymi hercami a režisérom. Sleduj trailer a teš sa na februárovú premiéru.

Režisér Matthew Vaughn (Kingsman) patrí k špičke hollywoodskych režisérov, a preto je jeho špionážna, akčná novinka Argylle automaticky jedným z najočakávanejších filmov roka 2024. Potvrdzuje to aj v debutovom traileri, ktorý je plný akčných scén a sekvencií, ktoré vystihujú režisérov rukopis.

Odporúčané
Začne písať umelá inteligencia scenár nových sérií The Last of Us a Stranger Things? Štrajk scenáristov sa skončil po 5 mesiacoch Začne písať umelá inteligencia scenár nových sérií The Last of Us a Stranger Things? Štrajk scenáristov sa skončil po 5 mesiacoch 27. septembra 2023, 18:00

Dej je o spisovateľke Elly Conway (Bryce Dallas Howard), ktorá píše knihy o superšpiónovi menom Argylle (Henry Cavill). V jeho fiktívnom svete hrá záporáčku Dua Lipa a poraziť ju mu pomáha aj postava hraná Johnom Cenom. Elly sa svet otočí hore nohami, keď sa zapletie so skutočnými špiónmi. Tých hrajú Sam Rockwell (3 billboardy kúsok za Ebbingom), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) či Bryan Cranston (Breaking Bad). 

Scenár snímky napísal Jason Fuchs (Wonder Woman). Štúdiá Apple a Universal pošlú Argylle do kín 2. februára 2024 a následne na streamingovú službu Apple TV+. Tá mala za nakrútenie akčného blockbusteru zaplatiť údajne 200 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia