Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. septembra 2023, 13:21
Čas čítania 1:31
Adriana Královičová

FOTO: Pes ušiel z domu na koncert Metallicy. Z hľadiska si užíval obľúbený song Master of Puppies, píše kapela

ZAUJÍMAVOSTI HUDBA METALLICA
Uložiť Uložené

„Je to legenda, má dobrý hudobný vkus,“ píšu ľudia.

Metallica na poslednom koncerte na štadióne SoFi v Kalifornii zabávala svojím vystúpením tisícky fanúšikov. Na veľkolepú metalovú show sa však vkradol nečakaný hosť. Z tribúny si koncert „užíval“ pes. Štvornohý miláčik menom Storm vraj ušiel z domu a následne sa „prepašoval“ na vystúpenie. 

K vtipnému incidentu sa vyjadrila už aj Metallica, ktorá na sociálnej sieti okrem vyjadrenia zdieľala aj fotografiu zo štadiónu Sofi. „Možno ste už počuli, že sa k nám pridal štvornohý fanúšik. Aj keď po internete kolujú rôzne verzie, naša priateľka Storm ušla zo svojho domu blízko štadiónu a dostala sa na koncert úplne sama. Po celej noci strávenej na koncerte sa Storm nasledujúci deň bezpečne vrátila k svojim majiteľom. Skvele sa zabávala pri počúvaní svojich obľúbených piesní vrátane „Barx Æterna“, „Master of Puppies“ a „The Mailman That Never Comes“. A ak by vás to zaujímalo, tak nie. Na #M72 World Tour by ste určite nemali brať svojich chlpatých priateľov. Ale tento pes mal určite svoj deň,“ vyjadrila sa k situácii kapela na Twitteri. 

Psíka po koncerte neskôr odchytil útulok Animal Services. „Hľadáme majiteľov. Včera večer na koncerte skupiny Metallica niekto opustil svoje šteniatko uprostred štadióna. Pes sedel na sedadle a bol tam celé hodiny. Bol prevezený do miestneho útulku, z ktorého sa ho snažíme dostať späť k majiteľom. Aj keď to bolo podľa ľudí milé, na rockový koncert by sa nemal brať žiadny pes. Všetko je veľmi nahlas a to šteňa bolo určite vystrašené. Pes vyzerá ako zmes Akity Shepherd. Je veľmi priateľský a milý,“ napísali k fotke pracovníci útulku. 

Odporúčané
30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 1. mája 2024, 9:30

Len čo zverejnili jeho fotky na internete, majitelia psíka menom Storm sa ihneď ozvali a po svojho domáceho miláčika si rýchlo prišli. Na Facebooku jeho majiteľka Arizbeth Hurtado uverejnila milú fotografiu. „Naše dieťa je doma a v bezpečí! Ďakujem vám všetkým,“ napísala k príspevku. 

Metallica, hudba, zaujímavosti
Zdroj: Facebook (Arizabeth Hurtado)


„Gratulujeme, vychovali ste legendu. Má dobrý hudobný vkus,“ píšu ľudia v komentároch„Milujeme ťa, Storm, som rada, že jej nič nie je a je naspäť doma,“ pridáva sa ďalšia.

Domov
Zdieľať
Diskusia