Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Móda REFRESHER: Slovenky a Češky vytiahli sexy aj elegantné outfity, ktorými ťa posadia na zadok

Móda REFRESHER: Slovenky a Češky vytiahli sexy aj elegantné outfity, ktorými ťa posadia na zadok
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

V auguste nebolo horúco len zo slnka, ale aj z vyzývavých outfitov v uliciach.

V poradí ôsmy kalendárny mesiac v roku 2023 bol väčšinu času horúci a v uliciach sme videli svieže letné kombinácie, ktorým dominovali ľahké vrchné vrstvy, šortky, šaty a otvorená obuv. 

Pozri si 10 najlepších outfitov za posledný mesiac v podaní Sloveniek a Češiek, ktoré každý deň pracujú na tom, aby mali skvelý štýl a boli inšpiráciou. V augustom výbere nájdeš Andy Csingerovú v športovo-luxusnom outfite, Petru Mackovú zahalenú do modelov Gucci, Terezu Haščákovú vo fresh kombinácii s puncom vintage, ktorou sa môžeš inšpirovať aj v septembri, alebo Mariu Dušičku v rozprávkovej čipkovanej róbe. 

V komentároch pod článkom nám nezabudni napísať, ktorý z vybraných outfitov sa ti páčil najviac.

Odporúčané
Vybrali sme 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Získa si ťa David Alaba, Stefan Bajcetic alebo Virgil van Dijk?   Vybrali sme 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Získa si ťa David Alaba, Stefan Bajcetic alebo Virgil van Dijk? 2. septembra 2023, 11:00
Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger    @andicsinger

Slovenka Andy Csinger má to šťastie, že nech si na seba oblečie čokoľvek, stále bude vyzerať božsky. Inak to nebolo ani v prípade, keď vyrazila do ulíc Apúlie v tomto športovo-luxusnom outfite, ktorému dominuje skrátene čierne sako v boxy strihu od značky Bazilika a ikonické tenisky Adidas Originals Samba v čiernom vyhotovení. 

Športový nádych zabezpečila súprava vrchného dielu a legín, zatiaľ čo punc noblesy dodali slnečné okuliare Miu Miu so zlatými detailmi. Plážová taška alebo chic mestská kabelka je od Anine Bing. 

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Petra Macková    @pepamack

V odlišnom štýle je outfit, v ktorom nás tentoraz zaujala Petra Macková a.k.a. @pepamack, keď zapózovala v hodvábnej súprave s výrazným monogramom z dielní módneho domu Gucci. Do portfólia odevnej spoločnosti patrí aj kabelka Bamboo 1947, ktorá stojí 4 600 eur. 

Obvykle nie sme veľkými fanúšikmi „pyžamových“ outfitov, ale v tomto prípade všetko funguje na jednotku s hviezdičkou a slovenskej influencerke jednoducho veríme všetko, čo skúsi. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia