Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. septembra 2023, 11:00
Čas čítania 2:35
Richard Balog

Vybrali sme 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Získa si ťa David Alaba, Stefan Bajcetic alebo Virgil van Dijk?

Vybrali sme 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Získa si ťa David Alaba, Stefan Bajcetic alebo Virgil van Dijk?
Zdroj: Pascal Le Segretain/Getty Images
MÓDA FUTBAL MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Futbalové hviezdy si približne dvojmesačnú letnú prestávku užili naplno a vo viacerých prípadoch aj v outfitoch, ktorých inšpiráciou neurobíš krok vedľa. Presvedč sa o tom.

Futbal je stále najpopulárnejšou hrou na svete a poprední hráči zarábajú milióny eur ročne, ale ak ide o módu, tam je to horšie. Futbalisti si vo väčšine prípadov, podobne ako raperi, ulietavajú na nemožných kombináciách, pričom dôležité je, aby ukázali logo módneho domu, zlaté hodinky švajčiarskej výroby či diamantové šperky. 

Našťastie, v posledných rokoch máme aj hráčov, ktorí vedia, ako na to, a ich outfity sú zaujímavou inšpiráciou – spomedzi všetkých spomenieme rakúskeho krajného obrancu Davida Alabu, ktorý má konzistentný štýl. 

V dnešnom článku nájdeš 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Priprav sa na dávku jedinečných modelov s nádychom luxusu, ale aj na minimalistický mestský štýl a eleganciu z týždňov módy.

P. S. – Pozri si článok s najatraktívnejšími futbalovými dresmi na sezónu 2023/2024. V zozname nájdeš aj slovenský klub.

Odporúčané
TOP streetwear tento týždeň: Prvé jesenné dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nádielka od Palace Skateboards aj sexy Air Jordan 1   TOP streetwear tento týždeň: Prvé jesenné dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nádielka od Palace Skateboards aj sexy Air Jordan 1 25. augusta 2023, 14:00
Samuel Umtiti, Ami Paris
Zdroj: Jeremy Moeller/Getty Images

Samuel Umtiti 

Doteraz si pamätáme, ako sme bývalého hráča FC Barcelona zaradili do futbalového napi*u swagu, keď nepoznal nič iné okrem modelov oblečenia s monogramom alebo logom. Našťastie, krátko potom zveril svoj šatník do rúk odborníkov a dnes patrí medzi najštýlovejších športovcov. 

Dôkazom je tento sofistikovaný letný outfit, v ktorom zavítal na júnovú prehliadku značky Ami Paris. Umtiti sa postavil pred fotografov v svetloružovom obleku s predĺženou líniou a v širokých nohaviciach v rovnakej farbe. Pozitívne hodnotíme aj experiment s účesom, keď fialová príjemne podtrhla jemnú ružovú. Všetky modely sú, samozrejme, z ateliéru Ami Paris, ktorý má pod palcom návrhár Alexandre Mattiussi. 

David Alaba, Rhude
Zdroj: Instagram/@davidalaba

David Alaba 

Rakúsky krajný obranca David Alaba má konzistentný módny štýl, ktorý obdivujeme už niekoľko rokov a od prestupu do tímu Real Madrid CF je ešte lepší. 

31-ročný rodák z Viedne si naposledy získal naše srdcia v Paríži, keď navštívil viacero módnych prehliadok a zakaždým sa ukázal v originálnom outfite. V tomto prípade stavil na bowlingovú košeľu s krátkymi rukávmi a jemnými prúžkami s logom Rhude na hrudi, tmavozelené nohavice s nažehlenými pukmi a prúžkami z bočných strán a na semišové mokasíny so strapcami v hnedej farbe. Dokonalou bodkou sú hodinky Patek Philippe Nautilus na ľavom zápästí. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia