Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Vybrali sme 6 najlepšie oblečených futbalistov tohto leta. Získa si ťa David Alaba, Stefan Bajcetic alebo Virgil van Dijk?
Stefan Bajcetic
Zdroj: Instagram/@stefanbajcetic

Stefan Bajcetic

Ešte len 18-ročný španielsky futbalista Stefan Bajcetic zatiaľ nepatrí medzi najväčšie hviezdy v tíme Liverpool FC, ale nepochybujeme o tom, že má pred sebou žiarivú budúcnosť. Rovnako dobre ako na ihrisku sa mládežníckemu reprezentantovi darí aj na módnom poli, keď na svojom Instagrame ukazuje jeden zaujímavý outfit za druhým. 

V priebehu leta nás potešil týmto sviežim vzhľadom, ktorému dominuje ľahká svetlomodrá košeľa s výraznou textúrou. V kombinácii s bielymi nohavicami v širokom strihu a so semišovými drevákmi Birkenstock Boston s uzavretou špicou ide o zásah priamo do čierneho. Skúsiš podobnú verziu tohto letného outfitu aj ty? 

Jules Koundé, Kenzo
Zdroj: Pascal Le Segretain/Getty Images

Jules Koundé

Júnový týždeň módy v Paríži prilákal množstvo známych športovcov vrátane francúzskeho reprezentanta Julesa Koundého, ktorý nechýbal na prehliadke módnych domov Kenzo a Wales Bonner.

Na šou, ktorú si pripravil návrhár NIGO, zavítal obranca tímu FC Barcelona v naozaj originálnom outfite. Biely sveter s vyšším golierom a grafickým motívom rôznych vyznamenaní na prednej časti doplnil o tmavomodré maxi zvonové rifle, biele slnečné okuliare a sériu šperkov.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia