Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2023, 9:30
Čas čítania 5:01
Richard Balog

Dunajská Streda má krajšie dresy ako Real Madrid. Toto sú najatraktívnejšie futbalové uniformy na sezónu 2023/2024

Dunajská Streda má krajšie dresy ako Real Madrid. Toto sú najatraktívnejšie futbalové uniformy na sezónu 2023/2024
Zdroj: FC DAC 1904
ŠPORT FUTBAL MÓDA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbalová sezóna 2023/2024 začína už o niekoľko týždňov a kluby okrem predstavovania hráčskych posíl postupne odhaľujú aj nové dresy. Nájdi svojho favorita.

Vybrali sme 10 najkrajších futbalových dresov na sezónu 2023/2024, ktoré ľahko zakomponuješ do svojich každodenných outfitov počas letných mesiacov a budeš cool.

Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov, keď hrali prím návrhy od jednej spoločnosti, v tomto prípade je selekcia rozdelená medzi päticu značiek, a to konkrétne Adidas, Kappa, Macron, Nike a Puma.

Zastúpenie vo výbere majú známe európske veľkokluby, ako napríklad Arsenal FC, PSG či Manchester City FC, ale aj taliansky druholigový mančaft Venezia FC a domáci vicemajster z minulej sezóny FC DAC 1904 Dunajská Streda, ktorý zatienil množstvo slávnejších tímov. 

Odporúčané
Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse   Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse 11. júla 2023, 17:00
Chelsea FC, Nike
Zdroj: Nike

Chelsea FC 

Nike (domáca súprava)

Londýnsky veľkoklub Chelsea FC nemá za sebou najlepšiu sezónu, keďže v tabuľke Premier League obsadil až 12. miesto a bude chýbať v európskych pohárových súťažiach. O návrat medzi absolútnu elitu bude tím plný zvučných mien vrátane Raheema Sterlinga, Thiaga Silvu či Mychajla Mudryka bojovať v nových dresoch od spoločnosti Nike, pričom domáca súprava je dokonalá.

Chelsea FC, Nike
Zdroj: Nike

Návrhári stavili na návrat do obdobia deväťdesiatych rokov minulého storočia, keď dresy neboli pokryté množstvom sponzorských reklám, ale dominoval znak konkrétneho klubu, čo je v prípade Chelsea FC silueta leva. Ten je zahalený do metalických zlatých tónov, rovnako ako logo Nike na opačnej strane hrudníka. Krásu minimalistického dresu podčiarkuje ikonické modré vyhotovenie s bielymi detailmi okolo rukávov a na chrbte. 

Arsenal FC, Adidas
Zdroj: Adidas

Arsenal FC 

Adidas (domáca súprava)

Na rozdiel od Chelsea FC zažil konkurent zo severného Londýna Arsenal FC skvelú sezónu, a to bez ohľadu na fakt, že v závere ročníka prišiel o domáci ligový titul na úkor tímu Manchester City FC.  

Tím pod taktovkou trénera Mikela Artetu sa pokúsi v sezóne 2023/2024 nadviazať na atraktívnu hru a kvalitné výsledky v dresoch od spoločnosti Adidas, pričom tím (zatiaľ) oficiálne predstavil len domácu súpravu v typickej červeno-bielej schéme. Spestrením sú zlaté prúžky na rukávoch a bočných stranách šortiek, ktoré dodali celej uniforme adekvátny punc luxusu.

Arsenal FC, Adidas
Zdroj: Adidas

Uvidíme, či hráči Arsenalu v budúcom ročníku zopakujú úspech svojich predchodcov na čele s Thierrym Henrym zo sezóny 2003/2004, ktorí získali titul v Premier League bez jedinej prehry.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia