Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
11. júla 2023, 17:00
Čas čítania 3:51
Richard Balog

Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse

Minimalistické tenisky sú skvelou voľbou (nielen) na letné mesiace. Pozri si najlepšie modely od Adidas, Asics či Converse
Zdroj: NOCTA
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK TRENDY
Uložiť Uložené

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 párov tenisiek, ktorých kúpou urobíš krok správnym smerom.

Monochromatické tenisky nie sú nuda. Módny trh počas posledných sezón zaplavili vyhotovenia v jednotných farebných tónoch, ktoré sa ľahko dopĺňajú a svojim majiteľom uľahčujú každodenný život.

Určite nie sú predzvesťou nudných outfitov, keďže nechajú vyniknúť ostatné doplnky v rámci siluety a vďaka prepracovaným detailom zaujmú aj náročných zberateľov tenisiek.

Vybrali sme 10 najlepších verzií známych modelov ako Nike Air Force 1 Low '07 Premium, Adidas Originals Stan Smith LUX alebo New Balance 550, ktoré sú dokonalým dôkazom. Vyber si svojho favorita a povýš svoje letné outfity na nový level.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Pozri si všetky aktuálne novinky v ponuke online obchodu Footshop
Odporúčané
Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky 14. júna 2023, 16:00
Converse Chuck Taylor All-Star Construct
Zdroj: Footshop

Converse Chuck Taylor All-Star Construct    95 €

Converse Chuck Taylor All-Star High sú legendárne členkové tenisky, ktoré pozná každý. Ich charakteristickými prvkami sú priedušný látkový zvršok, logo spoločnosti na vnútornej strane a odolná gumová podrážka so špicou.

Inak to nie je ani v prípade letnej novinky Construct, ktorú návrhári posadili na vyššiu platformu a celú vrchnú časť zahalili do minimalistickej farebnej schémy v sivo-bielych tónoch. Výsledkom sú atraktívne tenisky, ktoré sú dostupné v mužských aj ženských veľkostiach za cenu 80 eur po odpočítaní 15 % zľavy.

Asics GEL-1090v2
Zdroj: Footshop

Asics GEL-1090v2    120 €

Atraktívny minimalistický vzhľad získala aj silueta Asics GEL-1090v2, ktorú návrhársky tím japonskej spoločnosti namaľoval do schémy „Cream“. 

Populárny bežecký model stojí na odolnej gumovej podrážke s technológiou GEL, ktorá zabezpečuje pohodlie a odpruženie pri došľape, pričom vrchnú časť pokrývajú vrstvy svetlohnedého semišu a textílie, respektíve priedušnej sieťoviny. Výsledok nás potešil a v prípade, že si tieto tenisky získali aj tvoje srdce, môžu ich mať za približne 100 eur vďaka sympatickej 15 % zľave.

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Campus 00s    122,95 €

Ako vytvoriť dokonalý monochromatický pár tenisiek dobre vedia aj v spoločnosti Adidas Originals, o čom sa dnes presvedčíš hneď niekoľkokrát. 

Skvelým príkladom je čierna úprava modelového radu Campus 00s, ktorý vzhľadovo vychádza zo skateboardovej estetiky. V súčasnosti ide o obľúbený módny trend a tenisky sú vhodné či už do skateparku, alebo na každodenné nosenie. Adidas Campus 00s budú pre teba skvelou voľbou za dobrú cenu.

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low    122,95 €

Retro basketbalové siluety sú horúcou záležitosťou, čo vedenie spoločnosti Adidas využilo a oživilo modelový rad Rivalry Low z roku 1986.

Tenisky majú typickú basketbalovú oválnu špicu, monochromatický semišový zvršok s jemnými pastelovými akcentmi, a keď si ich obuješ, pocítiš maximálny komfort. Jednoduchý nadčasový dizajn s tromi prúžkami podčiarkol ich genialitu a prispel k tomu, že sa stali populárnymi aj medzi mladými ľuďmi v posledných sezónach. 

Vďaka aktuálnej zľave vo výške 15 % môžu byť tvoje za skoro 105 eur vrátane doručenia.

New Balance 530
Zdroj: Footshop

New Balance 530    124,95 €

Tenisky s logom New Balance sú aktuálne najhorúcejším trendom v obuvi, a to bez ohľadu na vyhotovenie či modelový rad. Medzi populárne produkty patrí retro bežecká silueta New Balance 530, ktorá prvý raz vyšla v deväťdesiatych rokoch a teraz prichádza na pulty obchodov v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov, vyzbrojená technológiou ENCAP pre lepšie odpruženie a s odolnou gumovou podrážkou.

V tomto prípade sme zvolili nadčasovú verziu v jednoliatom farebnom vyhotovení s prívlastkom „Juniper“, ktorú dopĺňajú biele a sivé detaily. K dispozícii je aj hnedý, modrý a čierny variant za veľmi férovú cenu 125 eur. 

Odporúčané
10 párov tenisiek, ktoré oživia každý outfit vďaka farbám, vzorom či odvážnym tvarom. Prekvap svoje okolie modelmi Puma či Nike 10 párov tenisiek, ktoré oživia každý outfit vďaka farbám, vzorom či odvážnym tvarom. Prekvap svoje okolie modelmi Puma či Nike 4. mája 2023, 10:00
Nike Air Force 1 '07 Premium
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 Premium W    137,95 €

O tvoju pozornosť sa hlási aj svieže vyhotovenie modelu Nike Air Force 1 '07 Premium, ktoré má príjemný svetlomodrý nádych. 

Čerstvá novinka z dielní spoločnosti Nike je zahalená do vrstvy odolnej kože s perforovanou špicou pre priedušnosť, pričom stojí na gumovej podrážke s technológiou Air, ktorá tlmí nárazy pri došľape. Monochromatické tenisky sú dostupné v ponuke online obchodu Footshop v ženských veľkostiach do 42 EU.

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL    142,95 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj jeden z najvyhľadávanejších modelových radov tenisiek s logom Adidas Originals v poslednom období – Response CL, ktoré si obľúbil známy portorický raper Bad Bunny. 

Tenisky Adidas Originals Response CL stvorili návrhári značky nato, aby sa nám dostávalo viac radosti z behania a ďalších pohybových aktivít. Ide o správnu funkčnú obuv, ktorá bude vo svojich mnohých vrstvách prenášať váhu pre ideálny odraz aj došľap.

Minimalistické, takmer jednoliate sfarbenie s jemnými akcentmi týmto teniskám pristane a v zbierke ich môžeš mať za 105 eur. V ponuke nájdeš aj čiernu a bielu verziu s vintage efektom.

Adidas Originals Stan Smith LUX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith LUX    142,95 €

Z nášho pohľadu najlepší pár monochromatických tenisiek v dnešnom výbere. Model Adidas Originals Stan Smith patrí medzi ikony obuvi a je ozdobou každého outfitu, a to nielen počas letných mesiacov. 

Novinka s prívlastkom LUX je zahalená do prémiovej kože v jednoliatej bielej schéme s vintage efektom, ktorú príjemne dopĺňa ostrý tmavomodrý kontrast v podobe malého panelu s logom spoločnosti Adidas Originals na päte. Krásne tenisky, ktoré môžeš nosiť na tisíc spôsobov a stále budú cool. 

New Balance 550
Zdroj: Footshop

New Balance 550 W    154,95 €

Ako sme spomínali, tenisky s logom New Balance sú horúcim trendom a zásluhu na tom nesie aj modelový rad 550, ktorý vznikol v osemdesiatych rokoch ako basketbalová obuv a dnes je jeho prirodzeným prostredím mesto. 

Medzi novinkami v ponuke online obchodu Footshop nás oslovila verzia v ženských veľkostiach so sivým semišovým telom, s priedušnými perforovanými časťami a tmavomodrými detailmi v podobe loga a panelu na päte. Cena je rovných 155 eur.

Nike Hot Step Air Terra, NOCTA
Zdroj: Footshop

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA    210 €

Raper Drake patrí medzi najväčšie popkultúrne ikony v tomto storočí, vďaka čomu získal partnerstvo so spoločnosťou Nike, aby predstavil vlastnú verziu tenisiek, ktorá osloví masy ľudí. Výsledkom je nová úprava modelu Hot Step Air Terra s ikonickou vzduchovou bublinou v spodnej časti medzipodrážky a textilným telom, ktoré imituje hadiu kožu.

Vďaka zľave vo výške 10 % sú tenisky Nike Hot Step Air Terra x NOCTA dostupné za 190 eur vrátane doručenia.

Pozri si všetky aktuálne novinky v ponuke online obchodu Footshop
Odporúčané
Leto 2023 v znamení štýlových tenisiek: Ktorý pár najlepšie doplní tvoje outfity v meste aj na festivale? Leto 2023 v znamení štýlových tenisiek: Ktorý pár najlepšie doplní tvoje outfity v meste aj na festivale? 4. júla 2023, 12:00
Domov
Zdieľať
Diskusia