Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Dunajská Streda má krajšie dresy ako Real Madrid. Toto sú najatraktívnejšie futbalové uniformy na sezónu 2023/2024
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
PSG FC, Nike
Zdroj: Nike

PSG FC

Nike (domáca súprava) 

Nový zamestnávateľ nášho reprezentačného kapitána Milana Škriniara PSG FC v súčasnosti najviac rieši otázku, či bude v novom ročníku pokračovať s Kylianom Mbappém alebo bez neho, čo ukážu najbližšie týždne. 

PSG, Nike
Zdroj: Nike

Vedenie francúzskeho tímu svojich fanúšikov potešilo aspoň atraktívnou novou súpravou dresov na domáce zápasy v sezóne 2023/2024, ktorá je zahalená do typických modro-červeno-bielych farebných tónov. Zatiaľ čo v minulosti boli jednotlivé farby rozdelené do rovnomerných pruhov, tentoraz návrhári spoločnosti Nike vsadili na širokú modrú časť, ktorú dopĺňa užší červený pruh a dva úzke biele pruhy. 

V tomto prípade nás neruší ani logo sponzora Qatar Airways, čo je veľmi výnimočné.

AS Roma, Adidas
Zdroj: Adidas

AS Roma 

Adidas (domáca súprava)

Takto si predstavujeme dokonalý futbalový dres. Tím AS Roma bude v sezóne 2023/2024 nastupovať v dresoch s logom spoločnosti Adidas, ktorá nahradila značku New Balance. Ide o návrat po tridsiatich rokoch a my nemáme výhrady. Nová domáca súprava je inšpirovaná uniformou zo sezóny 1992/1993 a chce osláviť bohatú minulosť rímskeho veľkoklubu s pohľadom do budúcnosti.

AS Roma, Adidas
Zdroj: Adidas

Dôkazom spojenia s históriu je „Lupetto“ – ikonický znak hlavy vlka, ktorý pôvodne navrhol dizajnér Piero Gratton v roku 1978. Dres okrem emblému vlka zdobí logo Adidas a tri prúžky na rukávoch. Teší nás aj absencia veľkého sponzorského loga na prednej časti, ktoré by zbytočne ubralo na kráse tomuto minimalistickému skvostu. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia