Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2023, 14:00
Čas čítania 3:49
Richard Balog

TOP streetwear tento týždeň: Prvé jesenné dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nádielka od Palace Skateboards aj sexy Air Jordan 1

TOP streetwear tento týždeň: Prvé jesenné dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nádielka od Palace Skateboards aj sexy Air Jordan 1
Zdroj: Kith
MÓDA MÓDA STREETWEAR
Uložiť Uložené

Známe odevné spoločnosti nespia na vavrínoch ani počas horúcich letných dní. Pozri si najhorúcejšie novinky zo sveta streetwearu, ktoré kúpiš za retail.

Pomaly končí ďalší letný týždeň aj prázdniny, čo znamená, že je správny čas pripraviť si šatník na chladné a sychravé jesenné počasie. Našťastie, veľa našich obľúbených značiek tento týždeň predstavilo svoje najnovšie kolekcie, ktoré sú od dnes v predaji, aby nám túto úlohu čo najviac uľahčili alebo, naopak, sťažili, ak si nerozhodný/-á. 

Na čele zoznamu je prvý jesenný drop od značky Kith, nová kolekcia Aimé Leon Dore či štvrté vydanie jesennej kolekcie od Palace Skateboards, ktoré obsahuje množstvo zaujímavých kúskov vrátane bundy Pertex Quilted. Za pozornosť stojí aj možno najatraktívnejšie vyhotovenie tenisiek Air Jordan 1 Retro Low OG, ktoré vyšlo v tomto roku. 

Tu je bližší pohľad na všetky najlepšie štýlové novinky tohto týždňa. S nákupom dlho neotáľaj, množstvo produktov bude vypredaných za niekoľko minút od uvedenia do predaja.

Odporúčané
Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne 23. augusta 2023, 10:00

Kith 

Súčasná podoba streetwearu je diametrálne odlišná od modelov oblečenia či doplnkov, ktoré ponúkali značky pred piatimi rokmi, pričom veľkú zásluhu na tom nesie návrhár Ronnie Fieg a jeho spoločnosť Kith. 

Sortiment Kith na tohtoročnú jeseň prichádza koncom tohto týždňa, presnejšie 25. augusta. Medzi najvýraznejšie produkty patria vlnené bundy s nápisom „NYTOTHEWORLD“ vyšitým na ramenách, mokasíny Ellis & Mason vyrobené v spolupráci so spoločnosťou Blackstock & Weber, košele z jahňacej kože, pletené kardigány so zipsom a doplnky.

Kith
Zdroj: Kith

Ak sa ti zdá, že toto všetko je veľmi vážne a že ide o sofistikovanú mužskú módu, je to pravda. Fieg napriek tomu nestratil svoju hravosť ani lásku k logu Kith, keď v ponuke nájdeš mikinu s fotorealistickou potlačou hôr s jemne vyšitými kvetmi v spodnej časti, bláznivé modely tričiek alebo čiernu koženú cestovnú tašku s monogramom značky.

Súčasťou lookbooku je aj americký herec Brian Cox, ktorý žiaril v seriálovom hite Succession. Ide o krásnu ukážku toho, že móda nemá žiadne vekové hranice. 

Všetky návrhy majú hlavu aj pätu, pýšia sa prémiovým spracovaním z kvalitných materiálov a z pultov obchodov zmiznú rýchlosťou svetla. Ak si chceš uchmatnúť aspoň niečo, navštív online obchod a skús šťastie. 

Kith
Zdroj: Kith

Aimé Leon Dore 

Frajerský status si na poli streetwearu úspešne a s gráciou drží aj návrhár Teddy Santis so svojou značkou Aimé Leon Dore, ktorá má sídlo v New Yorku. 

Najnovšia sezóna v podaní Aimé Leon Dore sa podľa zverejnených upútaviek a fotografií bude niesť vo veľmi podobnom štýle ako predchádzajúce kolekcie spoločnosti, ktorá je na scéne od roku 2014.

Aimé Leon Dore
Zdroj: Aimé Leon Dore

Medzi návrhmi, ktoré zatiaľ uzreli svetlo sveta, môžeš vidieť sieťovinové futbalové dresy s vyšitým logom ALD, originálne pokrývky hlavy, hrubé mikiny s kapucňami, kožené bundy s reliéfom, vlnené univerzitné bundy bejzbalového tímu New York Mets, ale aj kuklu z káblového úpletu či vlnené roláky a sofistikované kabáty so štvorčekovaným vzorom. 

Všetky modely budú dostupné v online obchode Aimé Leon Dore už dnes o 11 hodine. Už teraz sa tešíme, aké klenoty si pre nás pripravil Santis spoločne so svojím tímom. 

Aimé Leon Dore
Zdroj: Aimé Leon Dore

Palace Skateboards

Napriek tomu, že spoločnosť Supreme predstavila svoju najlepšiu kolekciu na sezónu jeseň/zima v posledných rokoch, hlavnou hviezdou vo svete streetwearu zostáva aj naďalej Palace Skateboards. 

S jeseňou za dverami sa k odolnej bunde Pertex Quilted v rôznych farebných vyhotoveniach pridávajú ďalšie možnosti vrstvenia a rad doplnkov, medzi ktorými nájdeš napríklad menčestrové šiltovky s nápisom Palace aj ohrievač tváre vyrobený v spolupráci s firmou Polartec.

Návrhársky tím spoločnosti Palace Skateboards zostal verný svojmu rukopisu, keď množstvo modelov na prechodné obdobie zdobí ikonické logo Tri-Ferg či grafické motívy. Všetko funguje ako celok na sto percent a nepochybujeme o tom, že jednotlivé dizajny si nájdu svoju cieľovú skupinu. 

Rovnako ako v prípade značiek Kith a Aimé Leon Dore, aj vedenie Palace Skateboards naplánovalo release svojho štvrtého dropu na dnešný deň o 11. hodine. Ak nemáš v blízkosti niektorý z kamenných obchodov, všetky produkty sú dostupné v online obchode

Palace Skateboards
Zdroj: Palace Skateboards
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia