Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
TOP streetwear tento týždeň: Prvé jesenné dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nádielka od Palace Skateboards aj sexy Air Jordan 1

Fear of God

Jerry Lorenzo patrí medzi najvplyvnejších ľudí vo svete streetwearu, respektíve módy, keďže návrhy s jeho rukopisom dávno prekročili hranice ulíc. Najnovšie nás o tom tento kalifornský návrhár presvedčil prostredníctvom novej verzie šľapiek Fear of God California 2.0, v ktorých môžeš úspešne uzavrieť tohtoročné leto a zároveň privítať jeseň v kombinácii s voľnými rifľami alebo kašmírovými nohavicami podľa vzoru lookbooku značky. 

Fear of God
Zdroj: Fear of God

Lorenzo odhalil atraktívnu novinku v rámci svojej ponuky „The Collection 8“ a musíme uznať, že ide o zásah priamo do čierneho. Nová iterácia charakteristického štýlu prichádza v štyroch farebných schémach vrátane béžovej, žltej či oranžovej a rovnako ako v predchádzajúcom prípade je opäť ručne vyrobená v Taliansku, čo je znak prvotriednej kvality materiálov aj spracovania. 

Prepracovaná obuv bez chrbta je aktualizovaná o ikonické čierne označenie značky Fear of God na päte. Gumová podrážka je o niečo hrubšia pre lepšiu trakciu a funkčnosť pri každom kroku.

Novú verziu šľapiek California s podtitulom 2.0 nájdeš v online obchode Fear of God aj v ponuke vybraných predajcov, ako napríklad Antonioli alebo MR PORTER. Cena je v tomto prípade 380 eur, čo je takmer trojnásobne viac oproti prvému variantu. Teraz už len veríme, že Lorenzo konečne uvedie do predaja svoju prvú spoločnú kolekciu so spoločnosťou Adidas, ktorá vyzerá božsky.  

Fear of God
Zdroj: Fear of God

Air Jordan 1 Low Retro OG 

Posledná novinka zo sveta streetwearu, ktorá stojí tento týždeň za pozornosť, je možno najatraktívnejšia verzia tenisiek Air Jordan 1 Low Retro OG v tomto roku. 

Návrhári v Oregone si tentoraz dali naozaj záležať na každom detaile a výsledkom je unikátna minimalistická obuv, ktorú budeš chcieť nosiť každý deň, a to bez ohľadu na to, či pôjdeš do práce, školy alebo na predĺžený víkend v Berlíne. 

Air Jordan 1 Retro Low OG
Zdroj: END.

Vôbec prvé basketbalové tenisky spoločnosti Nike sú navrhnuté so zvrškom z hladkej kože. V svetlej sivej farbe ponúkajú kontrastné detaily na špici, logu Nike z oboch strán aj na päte, kde nechýba logo s krídlami Jordan Brand. Zakončené sú žltou podrážkou, ktorá dotvára vintage estetiku.

Raffle o tenisky prebieha v online obchode END., pričom cena je 169 eur, čo považujeme za veľmi férovú ponuku, ktorú v budúcnosti ešte určite zúročíš. 

Air Jordan 1 Retro Low OG
Zdroj: END.
Odporúčané
Vybrali sme 5 najlepších celebritných klenotníkov, na ktorých šperky za tisíce eur sa oplatí šetriť Vybrali sme 5 najlepších celebritných klenotníkov, na ktorých šperky za tisíce eur sa oplatí šetriť 14. augusta 2023, 13:00
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia