Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Móda REFRESHER: Slovenky a Češky vytiahli sexy aj elegantné outfity, ktorými ťa posadia na zadok
Tereza Haščáková
Zdroj: Instagram/@ttapple

Tereza Haščáková    @ttapple 

Tereza Haščáková patrí medzi naše obľúbené ženy na Instagrame, a to z jednoduchých dôvodov – je originálna a na nič sa nehrá. Presvedčila nás o tom aj v auguste, keď do ulíc Sydney vybehla vo fresh mestskej kombinácii s puncom vintage, ktorou sa môžeš inšpirovať aj v septembri.

Najvýraznejším prvkom celého outfitu je vintage kabelka od módneho domu Fendi, ktorú Tereza doplnila o sako z koncept obchodu Source Unknown, baggy nohavice v béžovej farbe a masívne čierne topánky. Zaujímavou bodkou sú biele slnečné okuliare v športových tvaroch.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková    @karolinachomistek

Karolína Chomisteková patrí najúspešnejšie víťazky súťaže Miss Slovensko za posledných desať rokov a zároveň medzi najštýlovejšie ženy. V auguste nás o tom presvedčila vo viacerých dovolenkových outfitoch z pobrežia Mykonosu, ale aj týmto sexy lookom, v ktorom vyšla do ulíc hlavného mesta. 

V obtiahnutých čiernych minišatách s asymetrickými výrezmi a priehľadnými panelmi vrátane výstrihu vyzerala božsky, pričom ako dominantný doplnok zvolila strieborný náramok. V jednoduchosti je krása a my nemáme žiadne výhrady.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia