Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. augusta 2023, 9:21
Čas čítania 0:45
Lukáš Čelka

Šampión UFC Sean O'Malley tvrdí, že môže podvádzať svoju manželku, lebo „všetko platí“. Neveru z jej strany už takto nezľahčuje

ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasník tvrdí, že môže mať viaceré ženy naraz vďaka svojim úspechom.

28-ročný šampión UFC Sean O'Malley okrem svojho pozoruhodného výkonu v klietke zaujal aj kontroverznými vyjadreniami na margo svojho manželstva. Ako píše portál Unilad, talentovaný bojovník vyhlásil, že „má právo podvádzať svoju manželku, pretože on je ten, kto za všetko platí.“ Panovačne dodal, že je „kráľ“.

Kontroverzné vyjadrenie zo seba športovec dostal počas rozhovoru v podcaste „RawTalk“. Nezabudol dodať, že na takéto správanie má právo iba on – pre neveru svojej manželky už toľko pochopenia nenašiel.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Suga Sean O'Malley (@sugasean)

„Som kráľ, platím za všetko. Zaobchádzam s Danyou ako s kráľovnou. Ak dostanem od inej ženy piss, čo to má s tým spoločné? V žilách mi koluje testosterón...,“ otvoril sa zápasník v podcaste a pokračoval: 

„Ak by som neplatil za všetko ja a nebol by som taký úspešný, ale iba priemerný, asi by to bolo nefér.“ Zo slov bojovníka je teda zrejmé, že si svoje správanie ospravedlňuje statusom. V podvádzaní svojej manželky mu pritom evidentne neprekáža ani fakt, že spoločne vychovávajú trojročné dieťa. 

Sean O'Malley je jeden z najtalentovanejších zápasníkov v UFC a taktiež čerstvým šampiónom bantamovej váhy. Titul sa mu podarilo získať len pred šiestimi dňami, keď v klietke zdolal svojho protivníka Aljamaina Sterlinga.

Domov
Zdieľať
Diskusia