Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. augusta 2023, 9:14
Čas čítania 0:50
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Strkanica na poslednom staredowne. Jaka Paul a Nata Diaz sa dnes pobijú v ringu

VIDEO: Strkanica na poslednom staredowne. Jaka Paul a Nata Diaz sa dnes pobijú v ringu
Zdroj: Instagram/Jake Paul/Most Valuable Promotions
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX JAKE PAUL NATE DIAZ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už v noci sa pobijú v boxerskom ringu.

Bývalý youtuber Jake Paul sa už dnes v noci postaví do boxerského ringu proti legendárnemu zápasníkovi Natovi Diazovi. Sily si zmerajú v American Airlines Center v Dallase. Ich duel je vypísaný na desať kôl. 

Pozri sa na ich posledný staredown pred zápasom. Bol plný strkania a nechýbalo veľa k tomu, aby sa obaja do seba pustili. Zatiaľ čo Diaz sa pokúsil o kop, Paul zase udrel päsťou do prázdna, keďže oboch radšej oddelili ochrankári. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Helen Yee (@helenyeesports)

Nie je tajomstvom, že sa títo dvaja neznášajú. Na poslednej tlačovej konferencii sa po ich staredowne situácia poriadne vyhrotila a tímy oboch zápasníkov sa začali biť. Všetkému predchádzal ostrý „trash talk“, ktorým sa Paul snažil o dvanásť rokov staršieho veterána vyprovokovať.

Paul, prezývaný The Problem Child, povedal, že v ringu ukončí súperovu kariéru a že ho doslova zabije. Vraj je totiž tyran, ktorý hádže do ľudí fľašky s vodou, škrtí nevinných na ulici (narážal na incident, keď v sebaobrane Diaz uspal chlapíka pred barom) a neustále fajčí marihuanu. Vraj nie je tým správnym vzorom. Rozsiahlejší článok o tom, ako k zápasu došlo, kto je favorit a koho tipujú na víťaza viacerí šampióni, si môžeš prečítať tu

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ESPN MMA (@espnmma)



Domov
Zdieľať
Diskusia