Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2023, 15:32
Čas čítania 1:02
Adriana Královičová

FOTO: Jaden Smith predstavuje udržateľnú značku luxusnej batožiny. Neuveríš, z čoho sú kufre vyrobené

MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Udržateľné kufre sú ručne vyrobené vo Veľkej Británii z recyklovaných morských plastov.

Jaden Smith spolu so Sebastianom Manesom predstavili značku Harper Collective, ktorá sa zameriava na luxusnú batožinu. Elegantné kufre sú udržateľné, ručne vyrobené vo Veľkej Británii z recyklovaných rybárskych sietí z oceánu. Značka pretvára budúcnosť a hľadá inováciu v každom detaile. Kufre sú štýlové, ale vraj aj neuveriteľne pevné a zároveň ľahké. Na výber máš zatiaľ čiernu alebo zelenú farbu. 

Jaden Smith.
Jaden Smith. Zdroj: Harper Collective

Harper Collective sa riadi heslom „Pretvárame budúcnosť“. Ako na svojej oficiálnej stránke značka uvádza, šetrný proces výroby zdokonaľovala až päť rokov. Nakoniec luxusnú batožinu vyrába z recyklovaných rybárskych sietí. „V našej produkčnej spoločnosti máme silnú vášeň pre oceány a vodu. V súlade s tým sme sa pustili do misie skúmať recykláciu rybárskych sietí, materiálu, ktorý často končí v našich moriach a prispieva k rastúcemu problému s plastom a znečistením,“ informuje o svojej výrobe značka Harper Collective.

Odporúčané
Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) 17. mája 2024, 9:30

Snažia si zachovať úplnú transparentnosť, na stránke tak môžeš vidieť celý proces výroby. Značka chce zároveň inšpirovať iné spoločnosti, aby si zobrali príklad a zaviedli udržateľné postupy v rámci svojich dodávateľov. V produktovom portfóliu nájdeš najmenší kufor za 707,95 eura, kufor v strednej veľkosti za 711,95 eura, veľký za 826,95 eura a extra veľký za 945,95 eura. Vnútro batožiny je vyrobené z recyklovaného nylonu. 

jaden smith, kufre, batožina, doplnkyjaden smith, kufre, batožina, doplnkyjaden smith, kufre, batožina, doplnkyjaden smith, kufre, batožina, doplnky
Zobraziť galériu
(14)

Jaden Smith sa novinkou pochválil aj na sociálnej sieti, kde od ľudí dostal množstvo podpory. Jaden sa okrem filmov kedysi venoval aj hudbe, na čo niektorí fanúšikovia nezabudli a pod fotku novej značky mu odkázali len jedno. „To je super, lol, ale chceme ťa počuť rapovať a spievať, chlapče. Dobre, Jaden, a kde je hudba? Dropni album, nie batožinu,“ vtipkujú fanúšikovia na Instagrame. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia