Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júla 2023, 8:49
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Slovenský komediálny hit s Rytmusom je online. Pozrieš si ho na Netflixe

FILMY A SERIÁLY INVALID NETFLIX
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Invalid Jonáša Karáska sa z kín presúva na streamovaciu platformu.

Úspešná komédia režiséra Jonáša Karáska (Amnestie) Invalid je už dostupná na Netflixe. Film mal v našich kinách premiéru 9. februára 2023 a na scéne sa ukázali aj známi raperi ako Rytmus, Majk Spirit či Vec. Vo filme z obdobia 90. rokov ďalej hrali  Gregor Hološka (hlavná postava Laca), Zdeněk Godla, Ivo Gogál, Daniel Fischer či Sväťo Malachovský.

Invalid je plný čierneho humoru, ktorý nemusí byť každému po chuti. Režisér nám v rozhovore prezradil, že mal preto pri natáčaní strach. 

„Ten strach tam bol, keďže dosť pracujeme so stereotypmi, a to hneď od začiatku, keď Rómovia kradnú poklop. Pomohlo nám to, že sme sa k tomu snažili pristúpiť čo možno najautentickejšie a Rómov z osady hrajú ľudia, ktorí toto prostredie poznajú. Veľmi dôležitý moment v tomto konkrétnom prípade je, že mama chlapcov ich ako autorita vyhrešila a poslala poklop vrátiť,“ povedal pre Refresher.

Odporúčané
Invalid prináša spontánne záchvaty smiechu. Jonáš Karásek nakrútil slovenskú komédiu roka (Recenzia) Invalid prináša spontánne záchvaty smiechu. Jonáš Karásek nakrútil slovenskú komédiu roka (Recenzia) 8. februára 2023, 11:30

Invalid sme zaradili medzi najočakávanejšie slovenské filmy roku 2023. Pozri si, čo ďalšie medzi ne patrí.

Domov
Zdieľať
Diskusia