Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Amper servis.
26. júla 2023, 16:30
Čas čítania 2:55
Sponzorovaný obsah

Ušetri na doprave stovky eur. E-motorka ťa odvezie do mesta, nabiješ ju aj doma a stačí ti k nej len vodičák na auto

Ušetri na doprave stovky eur. E-motorka ťa odvezie do mesta, nabiješ ju aj doma a stačí ti k nej len vodičák na auto
Zdroj: Amper servis
TECH DOPRAVA MOTOCYKLE
Uložiť Uložené

Staň sa vlastníkom dizajnovej motorky, navyše bez predošlých skúseností.

Dnes sa už bežne stretávaš s elektrickými kolobežkami, elektrickými bicyklami, hoverboardmi a podobnými vychytávkami alternatívnej dopravy. Avšak elektrické motorky sú stále pre mnohých veľkou neznámou. Čo ak ti teraz povieme, že sa môžeš stať vlastníkom dizajnového e-motocykla? A jazdiť takmer zadarmo, nabíjať kdekoľvek, užívať si všetky výhody motocyklov alebo skútrov a len s vodičákom na auto?

Presne tak, na riadenie e-motocyklov a e-skútrov značky Vmoto Soco, ktorú ti predstavíme v tomto článku, ti postačuje len vodičák B (s 2-ročnou praxou). Pri niektorých modeloch ti dokonca stačí vodičák AM (od 15 rokov).

Ekonomický model Super Soco CU Mini vhodný aj pre dámy a tínedžerov

Najúspornejší model radu Super Soco je skúter CU Mini. Veľmi ľahučký a kompaktný, vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Postačuje ti len vodičák AM, ktorý môžeš získať už od 15 rokov. Maximálna rýchlosť 45 km/h, dojazd 35 km a váha len 56 kg robia z tohto šikovného skútra ideálny dopravný prostriedok na nenáročné cesty v meste pre kohokoľvek.

Kompaktný a ľahký model ťa zoberie, kam len potrebuješ.
Kompaktný a ľahký model ťa zoberie, kam len potrebuješ. Zdroj: Amper Servis

Elektrický skúter Super Soco CU Mini môžeš teraz získať s 5 % zľavou u autorizovaného predajcu Amper servis. Zľava 5 % platí do 15. 8. 2023.

Prémiový model elektrickej motorky Super Soco TC Max

Vlajkovou loďou Vmoto Soco je model e-motocykla Super Soco TC Max. Na prvý pohľad nerozoznateľná od bežných spaľovacích motoriek. S výkonom 5,1 kW dokážeš ísť rýchlosťou až 110 km/h. Veľkokapacitná batéria umožňuje na jedno nabitie prejsť 70 až 110 km. Takto našlapaný elektrický motocykel váži prekvapivo len 105 kg, takže manipulácia s ním je veľmi jednoduchá a praktická. Zabudované technológie ako GPS, alarm alebo nastavovanie cez aplikáciu sú už len čerešničkou na torte.

Vďaka zabudovanej GPS sa s týmto prémiovým modelom nikde nestratíš.
Vďaka zabudovanej GPS sa s týmto prémiovým modelom nikde nestratíš. Zdroj: Amper servis

Elektrický motocykel Super Soco TC Max môžeš teraz tiež získať s 5 % zľavou u autorizovaného predajcu Amper servis. Zľava 5 % platí do 15. 8. 2023.

Dizajnové, praktické a ekologické modely Super Soco

V sortimente značky Vmoto Soco sa nachádza mnoho ďalších e-motocyklov a e-skútrov radu Super Soco. Od základných modelov až po nadupané motocykle a skútre, ktoré ohúria svojím vzhľadom, dojazdom a výkonom.

Vyber si ten, ktorý ti bude najviac vyhovovať.
Vyber si ten, ktorý ti bude najviac vyhovovať. Zdroj: Amper servis


E-motocykle a e-skútre Super Soco s detailnými technickými informáciami nájdeš TU.

Jazdi takmer zadarmo

Bežná spotreba elektromotoriek a elektroskútrov Super Soco je v priemere 0,50 eura na 100 km. Takáto ultranízka spotreba ti mesačne dokáže ušetriť množstvo financií. Nižšie si pozri názornú tabuľku s rôznymi hodnotami nájazdov a porovnanie nákladov bežného automobilu a e-motorky Super Soco.

Prejdené km/mesiac Náklady: automobil (spotreba 8l/100km) Náklady: e-motorka Super Soco Mesačná úspora: e-motorka vs. automobil
100 km 12,80 eura 0,50 eura 12,30 eura
300 km 38,40 eura 1,50 eura 36,90 eura
500 km 64 eur 2,50 eura 61,50 eura
1 000 km 120,80 eura 5 eur 115,80 eura

Motorka bez údržby

V efektívnom šetrení ešte môžeš pokračovať. Elektrické motorky sú veľmi jednoduché a lacné na prevádzku. Neobsahujú žiadne zložité motorové komponenty, olejové filtre a iné súčiastky, ktoré sa často kazia a menia. Celá údržba elektromotorky ťa môže ročne vyjsť len na niekoľko desiatok eur.

„V porovnaní s údržbou automobilu a s nákladmi na spotrebu sa môžeš dostať na úsporu niekoľkých tisíc eur ročne.“

Jednoduchá jazda a manipulácia

Veľkou výhodou elektrických motoriek a skútrov Super Soco je ich vyberateľná batéria. Nemusíš tak vyhľadávať žiadne nabíjacie stanice, batériu si jednoducho zoberieš so sebou a dobiješ v pohodlí domova alebo vo svojej práci. Samozrejmosťou je aj konektor priamo na motorke bez nutnosti vyberania batérie.

Nemusíš hľadať miesto na nabíjanie. Rovno si nabíjaciu stanicu odnes a nabi doma.
Nemusíš hľadať miesto na nabíjanie. Rovno si nabíjaciu stanicu odnes a nabi doma. Zdroj: Amper servis

Elektrické motorky a skútre Super Soco sú plne automatizované a netreba žiadne predchádzajúce skúsenosti s motorkou. Jazdu zvládne úplne každý, stačí si tlačidlom zvoliť režim a už si len užívať vietor vo vlasoch (alebo vietor v prilbe). Navyše sú veľmi ľahké oproti klasickým motorkám, rozdiel je niekedy až stovky kilogramov.

Zvýhodnený úver #premodruplanetu od Tatra banky

Pre elektrické motorky a skútre Super Soco môžeš získať výhodný úver od Tatra banky s úrokom len 5,99 % ročne a bezplatným poskytnutím úveru. Užívaj si elektrický skúter už od 21 eur mesačne alebo elektrickú motorku od 45 eur mesačne.

Choď si e-motocykle a skútre vyskúšať 

Nič nie je lepšie, než to zažiť na vlastnej koži. Presvedčiť sa o kvalite a jednoduchosti ovládania e-motocyklov a e-skútrov Super Soco môžeš u autorizovaného predajcu Amper servis na Bajkalskej 22 v Bratislave. Motocykle si vieš vyskúšať priamo v areáli prevádzky a nemusíš vchádzať do ostrej dopravy. Amper servis je zároveň aj autorizovaný servis, kde môžeš vykonávať všetky garančné prehliadky a prípadné opravy.

Do 15. 8. 2023 poskytuje Amper servis veľkú akciu so zľavou 5 % na všetky modely Super Soco. Nepremeškaj túto príležitosť ušetriť niekoľko stoviek eur.

Poď si vyskúšať jazdu na elektrickej motorke v Amper servise.
Poď si vyskúšať jazdu na elektrickej motorke v Amper servise. Zdroj: Amper servis
Domov
Zdieľať
Diskusia