Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. júla 2023, 16:19
Čas čítania 0:46
Adriana Královičová

FOTO: Jim Carrey nevie predať svoje megalomanské sídlo. Cena vily sa znížila, pozri si fotografie

KULTÚRA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN JIM CARREY OSOBNOSTI ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Dom má rozlohu 1 180 štvorcových metrov. Jeho predajná cena sa znížila.

Jim Carrey predáva svoje kalifornské sídlo v meste Brentwood. Zdá sa, že objekt sa hercovi nedarí predať, keďže nehnuteľnosť je na portáli Sotheby's stále k dispozícii, teraz so zníženou sumou na 26,5 milióna dolárov. Jeho prvotná cena bola 28,9 milióna dolárov. 

Jim Carry, architektúra, interiérový dizajn, osobnosti
Zdroj: Sothebysrealty.com

Sídlo v Kalifornii ponúka okrem luxusne vybaveného interiéru aj honosný exteriér. Na záhrade stojí vodopád, ktorý prúdi rovno do obrovského bazéna. K dispozícii je aj miesto na grilovanie či domáce kino. Dom má rozlohu vyše 1 180 štvorcových metrov, ponúka päť spální, šesť hlavných kúpeľní a tri menšie kúpeľne.

Vnútro domu je veľmi otvorené, miestnosti disponujú vysokými stropmi. Niektoré zdobia drevené trámy či strešné okná. Aj to zaručuje dostatok denného svetla v interiéri. V dome, samozrejme, nechýba veľká obývacia izba ani jedáleň. Priestor zútulňujú kozuby či umelecké diela. Interiér je elegantný, všade prevláda biela farba. Tá je doplnená podlahami z dreva či lesklým mramorom. Nechýba ani typická americká kuchyňa, ktorá je vybavená ako pre šéfkuchára. 

Jim Carry, architektúra, interiérový dizajn, osobnosti Jim Carry, architektúra, interiérový dizajn, osobnosti Jim Carry, architektúra, interiérový dizajn, osobnosti Jim Carry, architektúra, interiérový dizajn, osobnosti
Zobraziť galériu
(13)

Nehnuteľnosť ponúka vlastnú posilňovňu, tenisový kurt, záhradný altánok s barom, saunu aj parný kúpeľ. Nový majiteľ sa teda určite v dome nudiť nebude a načerpávať kalifornskú energiu bude na majestátnej záhrade, ktorá je obklopená zeleňou. Súkromie mu zabezpečia vysoké múry. 

Domov
Zdieľať
Diskusia