Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2023, 15:59
Čas čítania 1:06
Denisa Šútorová

Ľuďom prekážal outfit Sama Smitha z premiéry filmu Barbie v Londýne. Najväčší problém vraj bol, že nie je ružový

MÓDA SAM SMITH
Uložiť Uložené

Sam Smith sa vo svete šoubiznisu preslávili hudobným talentom a extravagantným módnym vkusom. Na premiére dlhoočakávanej novinky Barbie šokovali fanúšikov, tí im to nedarovali.

Speváka Sama Smitha môžeme pokojne označiť za kráľa extravagancie. Na červenom koberci neraz dokázali, že slová všednosť či klasika už dávno vymazali zo slovníka. Výnimkou nie je ani posledný módny počin, ktorý predviedli na včerajšej londýnskej premiére filmu Barbie. Kým predošlé experimenty celebrity sa u fanúšikov stretli s pozitívnym ohlasom, najnovší outfit Sama pobúril ľudí na sociálnych sieťach. Okrem toho, že sa fanúšikom nepáči, že spevácka legenda neprišla v ružovej farbe, kritizujú najmä oversized strih.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

„Kde je Barbie fantázia? Toto nie je film Kanyeho Westa,“ ozvalo sa na sociálnej sieti. Medzi ostatnými zúčastnenými, ktorí sa inšpirovali lookmi Barbie a Kena, totiž Smith poriadne vyčnievali. Ležérny outfit pozostával z modrého oversize svetra s nápisom „16 XL Paris France“ a bledých rozšírených džínsov značky Vetements, ktoré pochádzajú z kolekcie jar/leto 2024.

„Toto je najhorší outfit, aký som kedy videla,“ napísala fanúšička. Iní zase nechápu, prečo sa Smith práve na takú tematickú premiéru rozhodli prísť v normálnom oblečení. Napriek neutíchajúcim hejtom treba uznať, že ide o poriadny fashion statement. Veď aj zlá reklama je reklama. Berúc do úvahy, že sa Sam Smith postarali o soundtrack do filmu Barbie, je virálny moment ako tento skvelým promom.

Novinka Man I Am vyjde už budúci týždeň 21. júla v tom istom čase, ako sa Barbie dostane do amerických kín. Ak bude nový singel svetovej hviezdy rovnako odvážny ako nedávny outfit, máme sa na čo tešiť. Čo si o looku Sama Smitha myslíš ty, nám nezabudni povedať v ankete nižšie.

Anketa:
Ako sa ti pozdáva outfit Sama Smitha?
Na premiéru Barbie dosť crazy.
V pohodičke, takto by som išiel/išla aj ja.
Na premiéru Barbie dosť crazy.
50 %
V pohodičke, takto by som išiel/išla aj ja.
50 %
Domov
Zdieľať
Diskusia