Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2023, 10:31
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Hi, Barbie, Hi, Ken! Nový trailer na farebnú Barbie sľubuje najdivnejší film roku s tehličkami Ryana Goslinga

Hi, Barbie, Hi, Ken! Nový trailer na farebnú Barbie sľubuje najdivnejší film roku s tehličkami Ryana Goslinga
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY BARBIE
Uložiť Uložené

Nádherné herečky hrajúce Barbie, vymakaní chlapi hrajúci Kena... a to je asi tak všetko, čo na novom filme Barbie zatiaľ zaujme.

Na film Barbie sa tešili viacerí diváci. Niektorí z nich aj preto, že dúfajú, že pôjde o spoločenskú satiru s množstvom vtipných scén parodujúcich snahu Hollywoodu zachytiť na kamerách len dokonalý vzhľad a sexy telá hercov a herečiek.

Odporúčané
Bombastický trailer na Spider-Man: Across The Spider-Verse ti naženie zimomriavky. Emotívna komiksovka vyzerá ako animák roku Bombastický trailer na Spider-Man: Across The Spider-Verse ti naženie zimomriavky. Emotívna komiksovka vyzerá ako animák roku 4. apríla 2023, 14:30

Priestoru na satiru je vo filme o legendárnej bábike Barbie veľa, no z dvoch teaser traileroch, ktoré doteraz štúdio Warner Bros. Discovery vydalo, to zatiaľ veľmi lákavo a ani vtipne nevyzerá. Presvedč sa sám v traileri nižšie. 

O deji tvorcovia veľa neprezradili. Z trailera sa dá vyčítať jedine to, že v tomto svete je každý Ken alebo Barbie. Zatiaľ čo hlavnému Kenovi (Ryan Gosling) to prekáža, pretože sa možno cíti ohrozený, hlavnej Barbie (Margot Robbie) je to jedno a vzniknú z toho konflikty. 

Spolu s trailerom zverejnili aj casting bohatý na známe mená. Vo filme sa objavia Emma Mackey, Dua Lipa, Will Farell, Issa Ray, ale aj Helen Mirren v úlohe rozprávačky.

Snímku napísala Greta Gerwig (The Little Women) spoločne so svojím manželom Noahom Baumbachom (The Marriage Story), pričom Gerwig aj režírovala, takže každý očakáva vysokú kvalitu. Premiéry sa diváci dočkajú 20. 7., v rovnaký deň ako premiéry Oppenheimera od Christophera Nolana. 

BarbieBarbieBarbieBarbie
Zobraziť galériu
(17)
Domov
Zdieľať
Diskusia