Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2023, 12:19
Čas čítania 1:15
Jana Chovancová

VIDEO: Kim Kardashian v slzách: Dala by som všetko za to, aby sa vrátil starý Kanye

OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN ROZVODY A ROZCHODY
Uložiť Uložené

Rozchod zanechal množstvo jaziev, o čom svedčí aj nedávne vyjadrenie Kim Kardashian.

Kim a Kanye sa prvýkrát stretli v roku 2000. Po 12 rokoch priateľstva a spoznávania sa začali spolu chodiť a neskôr sa aj vzali. Kim vtedy ešte ani netušila, že po vyše 10 rokoch v ukážke ďalšej epizódy The Kardashians, ktorá vyjde budúci týždeň, bude oplakávať starého dobrého Kanyeho. Píše o tom BuzzFeed.

Kardashianky sú už ďalej ako za polovicou, čo znamená, že sa pomaly, ale isto blížime k finalizácii rozvodu slávnej dvojice. Počas minuloročného natáčania tejto show si Kim práve prechádzala poslednými fázami spornej právnej „bitky“ s Kanyem. Trápenie sa napokon skončilo 28. novembra, čo je takmer 2 roky od prvého rozchodu.

Kým sa dvojica za zatvorenými dverami snažila vychovávať svoje deti, Kanye si nedával servítku pred ústa a verejne kritizoval Kim, jej výchovu a dokonca ju aj obvinil z únosu dcéry. Na sociálnych sieťach, rovnako ako aj vo svojich skladbách si však do úst bral aj Kiminho vtedajšieho priateľa Peta Davidsona. 

Časom sa pre nevhodné správanie Kanyemu začala rúcať aj kariéra a spoluprácu s ním rozviazali spoločnosti Adidas, Balenciaga a Gap. Kim v októbri  reagovala na jeho antisemitské správanie a odsúdila jeho nenávistné prejavy. „Vyjadrujem plnú podporu židovskej komunite a vyzývam na okamžité ukončenie hrozného násilia a nenávistnej rétoriky voči nim,“ povedala.

Odporúčané
Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: kto odštartoval známy „beef“, ako sa skončil a akú rolu v ňom zohrala Kim Kardashian? 29. apríla 2024, 14:30

V ďalšej časti Kardashianiek sa budeš môcť pozrieť na to, ako v skutočnosti Kim zvládala nátlak zo strany Kanyeho a jeho nenávistné slová a činy. V ukážke epizódy, ktorú si môžeš pozrieť nižšie, sa Kim počas rozhovoru s Khloé zrútila. Priznala, že by urobila čokoľvek, len aby získala späť starého Kanyeho.


„Si v poriadku?“ pýta sa svojej sestry Khloé. Kim sa pri odpovedi rozplače. „Nie som v poriadku... jednoducho nevládzem.“


Keďže sa tento rozhovor zrejme odohral v období, keď sa završoval ich rozvod, predpokladá sa, že Kim vo videu plače pre Kanyeho.  „Je úplne iný ako človek, ktorého som si vzala,“ hovorí Kim a pravdepodobne naráža na jeho verejné obťažovanie a nenávistné prejavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia