Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2023, 7:16
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš TASR

Madonnu našli v bezvedomí, ruší turné. Toto je dôvod

HUDBA MADONNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Mala vystúpiť v mestách ako Detroit, Chicago, Miami či New York a následne pokračovať koncertmi v Európe, a to konkrétne v Londýne, Barcelone či Paríži.

Americká popová speváčka Madonna strávila z dôvodu „vážnej bakteriálnej infekcie“ niekoľko uplynulých dní v nemocnici, a to na jednotke intenzívnej starostlivosti. Jej zdravotný stav sa aktuálne zlepšuje, stále je však pod dohľadom lekárov. Oznámil to v stredu jej manažér Guy Oseary s tým, že pre ochorenie nateraz odložila svoje svetové turné. Portál Pagesix navyše informoval, že speváčku našli v bezvedomí a následne ju hospitalizovali. 


„Jej zdravotný stav sa zlepšuje, stále je však pod dohľadom lekárov,“ uviedol Oseary. Dodal, že 64-ročná popová ikona by sa mala podľa očakávaní „úplne zotaviť“.


Z dôvodu svojho zdravotného stavu však nateraz – až do ďalšieho oznámenia – odložila svoje turné s názvom The Celebration Tour, ktoré sa malo odštartovať 15. júla koncertom v kanadskom Vancouveri. Oseary prisľúbil, že verejnosti poskytne ďalšie informácie o novom dátume začiatku turné, ako aj preložených koncertoch, len čo ich bude mať k dispozícii.


Zmienené svetové a už takmer vypredané turné má byť poctou speváčkinej vyše štyridsaťročnej kariére. Konať sa totiž má pri príležitosti 40. výročia vydania jej debutového albumu Madonna z roku 1983.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Madonna by v rámci neho mala koncertovať v amerických mestách ako Detroit, Chicago, Miami či New York a následne pokračovať koncertmi v Európe, a to konkrétne v Londýne, Barcelone či Paríži.

Domov
Zdieľať
Diskusia