Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2023, 9:30
Čas čítania 4:49
Martin Adam Pavlík

Megan Fox: Slávneho režiséra prirovnala k Hitlerovi, trpí duševnou poruchou a vo voľnom čase vykladá tarotové karty

Megan Fox: Slávneho režiséra prirovnala k Hitlerovi, trpí duševnou poruchou a vo voľnom čase vykladá tarotové karty
Zdroj: Alberto Tamargo/Getty Images for Sports Illustrated Swimsuit
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY HEREČKY HOLLYWOOD MEGAN FOX
Uložiť Uložené

Ženy po celom svete jej závidia postavu a muži by pre ňu pokojne aj vraždili. Modelka a herečka Megan Fox (37) sa nám vryla do pamäti najmä vďaka filmom ako Transformers (2007), How to Lose Friends & Alienate People (2008) či Jennifer's Body (2009).

Vždy bola najradšej ľadová kráľovná, nebezpečná zvodkyňa s prenikavým pohľadom či drsná rebelka so šialeným úsmevom. Tieto typy postáv jej jednoducho išli najlepšie, preto sa filmári ani nesnažia obsadzovať ju do vážnych psychologických drám. Jej táto herecká škatuľka zjavne neprekáža a cíti sa v nej komfortne.  

V minulom roku si ju mohol vidieť po boku jej terajšieho snúbenca vo filmoch Taurus či Good Mourning a už čoskoro sa objaví v očakávanej štvrtej časti akčnej série Expendables, kde stvárnila drsňáčku skvele ovládajúcu bojové umenia. 

Vedel/-a si, že Elizabeth Olsen si mohla zahrať v seriáli Game of Thrones alebo že Gal Gadot pracovala v Burger Kingu a strávila dva roky v armáde? V Refresheri pravidelne píšeme o inšpiratívnych príbehoch herečiek či hercov. Ak chceš podobného obsahu ešte viac, podpor našu snahu a pridaj sa do klubu Refresher+.

Megan Fox
Zdroj: Getty Images/Taylor Hill/WireImage

Vyrastala na vidieku v chudobnej rodine

V rozhovore pre magazín GQ herečka prezradila, že nevyrastala v bohatej rodine, v ktorej by sa plytvalo jedlom či peniazmi. Práve naopak, vyrastala na vidieku v Rockwoode v Tennessee. „Môj otec lovil kačice a mama ich dávala do hrnca. Žili sme naozaj skromne. Mali sme veľmi málo peňazí.“ Jej rodičia sa neskôr rozviedli, no matka sa znova vydala a rodina sa presťahovala na Floridu, kde začala nový život. 

Megan Fox Transformers
Zdroj: DreamWorks Pictures & Paramount Pictures

Kariéru odštartovala po boku sestier Olsenových

Pre The News York Times Megan Fox priblížila, že sa chcela stať herečkou ešte ako štvorročná po tom, ako videla film The Wizard of Oz. Podľa magazínu GQ o desať rokov neskôr, po tom, ako sa presťahovala na Floridu, začala robiť katalógovú modelku a čoskoro na to začala chodiť aj na prvé herecké konkurzy. 

Už ako 15-ročnej sa jej podarilo preraziť vo svete Hollywoodu a nadobudnúť cenné skúsenosti. Jej premiérová rola bola v tínedžerskej komédii Holiday in the Sun z roku 2001. Hlavnými hviezdami snímky boli vtedy už dobre známe dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsenové. Fox si zahrala ich rivalku, rozmaznanú, papuľnatú, sebavedomú a prefíkanú Briannu Wallace.

Megan Fox vo filme Holiday in the Sun.
Megan Fox vo filme Holiday in the Sun. Zdroj: Warner Home Video

Kradla vo Walmarte

Fox ako tínedžerka nebola práve „anjelik“. Ako píše The Sun, herečku raz chytili, ako vo Walmarte kradne sedemdolárový lesk na pery z kozmetického radu dvojčiat Olsenových, a následne jej zakázali vstup do obchodného reťazca. Podľa vlastných slov vtedy mala len 14 alebo 15 rokov, pričom si nepamätá, či šlo o celoživotný zákaz alebo len dočasný. V každom prípade, od tejto nepríjemnosti sa tam neukázala. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 138981 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Akou duševnou poruchou trpí.
  • Aký trest dostala za krádež v obchodnom dome.
  • Ktorého režiséra označila za Hitlera.
  • Akým spôsobom sa vzbúrila po filme Transformers a ako sa to skončilo.
  • V akom filme sa predstavila vo vášnivej lesbickej scéne.
  • Koľko má detí a ako dlho vydržalo jej manželstvo.
Domov
Zdieľať
Diskusia