Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2023, 15:41
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Tiktoker nafejkoval smrť a prišiel na vlastný pohreb. Chcel sa pomstiť rodine a blízkym, ktorí si ho vraj nevážili

Tiktoker nafejkoval smrť a prišiel na vlastný pohreb. Chcel sa pomstiť rodine a blízkym, ktorí si ho vraj nevážili
Zdroj: TikTok
ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Belgický Tiktoker sa chcel pomstiť rodine a blízkym za to, že ho údajne zanedbávali.

45-ročný Belgičan David Baerten sa so svojou manželkou a deťmi dohodol, že nafinguje svoju smrť. Následne sa ukázal na vlastnom pohrebe a všetkých šokoval. Údajne chcel vedieť, komu na ňom skutočne záleží a čo si o ňom myslia. Zároveň chcel potrestať tých, ktorí si ho podľa jeho vlastných slov nevážili. O šokujúcom „pranku“ písali SkyNews. 

Odporúčané
Na animák Nimona nie sme pripravení. Netflix podľa recenzentov vydá prelomový a nezabudnuteľný film Na animák Nimona nie sme pripravení. Netflix podľa recenzentov vydá prelomový a nezabudnuteľný film 15. júna 2023, 13:31

„Vzťahy ochladli a prestali sme sa stretávať. Necítil som, že si ma vážia. Rozhodol som sa im teda dať životnú lekciu, aby nečakali, kým niekto zomrie, aby sa s ním chceli znovu stretnúť,“ povedal v jednom zo svojich videí na Tiktoku.

David na Tiktoku vystupuje pod menom Ragnar le Fou, no nemá žiadne príspevky v angličtine. Správu o jeho smrti zdieľala na sociálnych sieťach jeho dcéra, keď písala, ako ho veľmi ľúbi a aké je to neférové, keďže sa mal stať starým otcom. Na pohreb prišlo množstvo jeho známych a členov rodiny.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Namiesto smútočného obradu sa dočkali príletu helikoptéry, z ktorej David vystúpil spoločne s kameramanmi. Viacerí členovia rodiny a priatelia za ním vyštartovali a začali ho objímať. Ostatní sa v šoku nechápavo prizerali, čo sa to deje. 

Anketa:
Čo je to podľa teba?
Podarený prank
Kruté a nedomyslené emocionálne vydieranie
Podarený prank
26 %
Kruté a nedomyslené emocionálne vydieranie
74 %
Domov
Zdieľať
Diskusia