Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2023, 13:31
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Na animák Nimona nie sme pripravení. Netflix podľa recenzentov vydá prelomový a nezabudnuteľný film

Na animák Nimona nie sme pripravení. Netflix podľa recenzentov vydá prelomový a nezabudnuteľný film
Zdroj: Netflix / The One
FILMY A SERIÁLY NIMONA
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na skvelo vyzerajúci animák Nimona, ktorý zbiera nadšené ohlasy a recenzie.

Nimona je očakávaný animák od Netflixu a Annapurna Pictures, ktorý vyjde už 30. júna. Recenzenti už mali možnosť snímku vidieť a sršia nadšením. Animák má na Rotten Tomatoes 100 % pozitívnych recenzií s priemerným hodnotením 8,7/10. 

Odporúčané
VIDEO: Existuje vôbec seriál s krajším vizuálom? Druhá séria sci-fi Nadácia bude vesmírnou epochou desaťročia VIDEO: Existuje vôbec seriál s krajším vizuálom? Druhá séria sci-fi Nadácia bude vesmírnou epochou desaťročia 14. júna 2023, 17:31

Futuristického rytiera obvineného z vraždy, ktorú nespáchal, môže zachrániť len Nimona – tínedžerka schopná zmeniť sa na čokoľvek, ktorú mal zabiť. Nimona sa dokáže meniť na drakov, veľryby, ale aj malé a milé zvieratá. Spoločne s rytierom sa vydajú na obrovské dobrodružstvo v nádhernom animovanom štýle. Animák režírovali Nick Bruno a Troy Quane (Spies in Disguise).

Animák Nimona takmer nevznikol, keď ho štúdio Disney zrušilo, pričom už bol na 75 % hotový. Film vznikal pod hlavičkou štúdia 20th Century Fox v producentskej réžii štúdia Blue Sky Studios. Keď Disney kúpilo štúdio Fox, zrušilo viaceré jeho projekty, a to vrátane Nimony, ktorá mala na pomery štúdia údajne až príliš veľa LGBTI tém.

Štúdio Annapurna Pictures od Disney odkúpilo licenciu a spoločne s Netflixom a animačným štúdiom DNEG (Entergalactic, Ron’s Gone Wrong) film dokončilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia