Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2023, 11:08
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone povedal o Arnoldovi Schwarzeneggerovi pravdu, na ktorú čakáme 40 rokov. Čo si o ňom skutočne myslí?

Sylvester Stallone povedal o Arnoldovi Schwarzeneggerovi pravdu, na ktorú čakáme 40 rokov. Čo si o ňom skutočne myslí?
Zdroj: Todd Williamson/Contributor/Getty Images North America
FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Stallone otvorene o tom, kto bol väčšia akčná hviezda.

Sylvester Stallone je jedným z hostí v dokumente Arnold, ktorý je na Netflixe a ktorý zobrazuje život legendárneho kulturistu, herca a politika. Stallone tam Arnieho chváli ako jedného z prvých hercov, ktorí poháňali zmenu v Hollywoode v snahe nakrúcať fyzickejšie akčné filmy.

Odporúčané
Xbox a Keanu Reeves ukázali rozšírenie Cyberpunk 2077: Phantom Liberty či epické vesmírne RPG Starfield. Z týchto hier odpadneš Xbox a Keanu Reeves ukázali rozšírenie Cyberpunk 2077: Phantom Liberty či epické vesmírne RPG Starfield. Z týchto hier odpadneš 11. júna 2023, 20:34

„80. roky boli veľmi zaujímavé, pretože neexistoval žiadny absolútny ,akčný hrdina‘. Akcia bola najmä o autách a automobilových naháňačkách, ako napríklad v Bullitt či The French Connection. Išlo o filmy s intelektom, zamerané na dialógy.

S cieľom vyrozprávať príbeh si sa spoľahol na svoje telo, povedal Stallone Schwarzeneggerovi. Dialóg nebol až taký podstatný. Stále som dostával na zadok a mal zranenia, zatiaľ čo Arnold sa pri nakrúcaní akčných filmov takmer nikdy nezranil. Hovoril som mu: ,Arnold, mohol by si sa pobiť s drakom a vrátil by si sa s leukoplastom.‘ Arnold na to mal telo a mal na to silu. Bol nadradená akčná hviezda.“

Schwarzennegger mu to hneď oplatil, keď povedal, že nebyť jeho a jeho akčných filmov, nikdy by nebol taký motivovaný posúvať latku vyššie a nevzniklo by toľko veľa ikonických akčných projektov. Stallone minulý rok prezradil, že sa s Arniem z duše nenávideli a v minulom storočí nemohli byť spolu v jednej miestnosti príliš dlho. 

Arnold Stallone
Zdroj: Todd Williamson/Contributor/Getty Images North America
Domov
Zdieľať
Diskusia