Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. novembra 2022, 21:47
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone: S Arnoldom Schwarzeneggerom sme sa v 80. rokoch nenávideli

Sylvester Stallone: S Arnoldom Schwarzeneggerom sme sa v 80. rokoch nenávideli
Zdroj: Schwarzenegger instagram
FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Sylvester Stallone hovorí o rivalite medzi akčnými hviezdami.

V rámci promokampane na svoj seriál Tulsa King sa herec Sylvester Stallone rozprával s redaktorom magazínu Forbes. Okrem iného hovoril aj o svojom vzťahu s hercom Arnoldom Schwarzeneggerom. V 80. rokoch boli veľkými rivalmi a predbiehali sa v tom, kto nakrúti väčšie a lepšie akčné filmy. 

Odporúčané
Kto je novým Black Pantherom a aká je budúcnosť postavy? O čom bola potitulková scéna vo filme Wakanda Forever? Kto je novým Black Pantherom a aká je budúcnosť postavy? O čom bola potitulková scéna vo filme Wakanda Forever? 10. novembra 2022, 19:30

„Naozaj sme sa nesmierne nemali radi. Môže to znieť povrchne, ale boli sme pionieri žánru v takom rozmere, aký sme od našich čias nezažili. Keďže sme obaja veľmi súťaživí, náš vzťah sa tak aj formoval. Myslím však, že nám to vzájomne pomohlo, no mimo obrazoviek sme boli stále veľmi súťaživí. Nebol to zdravý prístup, to vôbec, ale neskôr sme sa stali ozaj dobrými priateľmi.“

V posledných rokoch môžeš na ich sociálnych sieťach občas vidieť spoločné fotky a blahoželania. Skvelý vzťah majú už dlhé roky, pričom ho ešte posilnili účinkovaním v spoločných filmoch, ako Expendables či Escape Plan.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Domov
Zdieľať
Diskusia