Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza Voyo .
11. júna 2023, 17:00
Čas čítania 0:30
Sponzorovaný obsah

Svet mágie v podaní Česka a Slovenska: Boli sme na premiére novej Voyo Originál minisérie VEDMA (Reportáž)

VIDEO FILMY A SERIÁLY SLOVENSKÉ SERIÁLY TELEVÍZIA MARKÍZA VOYO
Uložiť Uložené

Novú minisériu VEDMA si budeš môcť pozrieť už o pár dní exkluzívne na platforme Voyo. Tešíš sa na magický boj dobra a zla?

Pokiaľ si fanúšik fantazijných svetov, môžeš sa tešiť na nový seriál z česko-slovenskej produkcie. Hoci v našich končinách nie je fantasy bežným žánrom, streamovacia služba Voyo sa to rozhodla zmeniť s novou originálnou minisériou VEDMA. Nedávno mal seriál premiéru, na ktorej sme nemohli chýbať ani my.

Svet mágie ožije v podaní skvelých herečiek a hercov
Svet mágie ožije v podaní skvelých herečiek a hercov Zdroj: Voyo

Za seriálom VEDMA stojí producentka Adriana Kronerová a režisér Jakub Kroner. V tejto 5-dielnej mini-sérii uvidíš známe tváre ako herečku Gabrielu Marcinkovú, Josefa Trojana, speváčku Annet X a mnoho iných. Náš moderátor Šajmo sa na premiére, samozrejme, nezabudol opýtať, či sú účinkujúci veľkými fanúšikmi žánru fantasy. Ich odpovede si pozri v našej reportáži a možno ťa prekvapia.

Minisériu VEDMA si môžeš pozrieť už čoskoro a to 16. júna exkluzívne na streamovacej platforme Voyo.sk. Tak čo, si pripravený na magický boj dobra a zla?

Domov
Zdieľať
Diskusia