Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2023, 13:29
Čas čítania 1:49
Adriana Královičová

Kylie Jenner predviedla v Paríži romantické outfity: Žiadny výstrih ani odhalený zadok. Paríž ti svedčí, odkazujú jej fanúšikovia

MÓDA KYLIE JENNER MÓDA
Uložiť Uložené

Mladá americká hviezdička sa zmenila na jemné „francúzske dievča“.

Kylie Jenner cez víkend ovládla ulice Paríža a následne aj celý internet. Okrem toho, že navštívila niekoľko módnych butikov, si prišla užiť koncert Beyonce, ktorý bol súčasťou jej turné Renaissance Tour. Svoju návštevu zdokumentovala na Instagrame aj Tiktoku, kde sa s fanúšikmi podelila o svoje oufity. Kým na koncert speváčky zvolila sexy kožený outfit, ostatné dni všetkých prekvapila. „Dievča, Paríž ti svedčí,“ odkazuje jej fanúšička v komentároch. 

Hviezdička z klanu Kardashians je známa svojimi extravagantnými a odvážnymi módnymi kreáciami. Obľubuje priehľadné topy či úzke krátke šaty s výstrihmi. Výlet do Paríža ju však inšpiroval k tzv. „french-chic looku“ a všetkým ukázala, že z nej dokáže byť romantická, elegantná dáma. 

Kylie Jenner miluje extravagantné a provokatívne outfity.
Kylie Jenner miluje extravagantné a provokatívne outfity. Zdroj: Instagram/Kylie Jenner

Sexy vintage

Prvý deň predviedla v uliciach jednoduché čierne midišaty v štýle 50. rokov za 2 650 dolárov. Súčasťou šiat bola asymetrická balónová sukňa pod kolená a dokonale vytvarovaný živôtik. Výstrih v tvare V bol tentokrát veľmi sofistikovaný, look podčiarkli jemné doplnky, rozpustené vlasy aj prirodzený make-up. 

V ruke mala čiernu tašku a na nohách obuté špicaté čierne lodičky. Celý „look“ bol od talianskej značky Bottega Venetta, ktorý krásne zvýrazňoval jej ženskú siluetu v tvare presýpacích hodín. Jenner tak ukázala čaro tichého luxusu. Ako stvorené do ulíc Paríža! 

Kylie Jenner, móda, Paríž
Zdroj: MEGA/GC Images

Nežná „chic“ dáma

V nedeľu, naopak, Kylie stavila na bielu farbu. Obliekla si biele šaty od značky Alaïa v hodnote 2 600 dolárov. Živôtikový korzet však nemal žiadny výstrih. Šaty sa tiahli ku krku, dokonale zvýrazňovali jej úzky pás. Dlhá plisovaná sukňa siahala až po jej členky.

Ako doplnok zvolila opäť čierne slnečné okuliare, kabelku značky The Row za 2 250 dolárov a jednoduché biele sandále od španielskej značky Loewe za 990 dolárov. Vlasy mala zviazané, nechýbali strieborné náušnice. 

Kylie Jenner, móda, Paríž
Zdroj: MEGA/GC Images

Kostým inak

Dvadsaťpäťročná zakladateľka impéria Kylie Cosmetics stihla v rámci výletu „obehnúť“ aj pár módnych butikov. Pri návšteve francúzskeho módneho domu Chanel vyzerala naozaj štýlovo. Atypický oblek za 1 300 dolárov pochádzal z kolekcie značky Ferragamo od návrhára Maximiliana Davisa. Pozostával z plisovanej minisukne áčkového strihu a skráteného saka.

Biely vzhľad kompletu bol zdôraznený jediným veľkým čiernym gombíkom, ktorý sa nachádzal na golieri. Outfit doplnila párom čiernych klasických lodičiek s hrubým opätkom a striebornými doplnkami. „Milujem túto ‚éru‘ Kylie Jenner. Je okolo nej úplne iná aura,“ komentuje fanúšička príspevok na Twitteri. 

Kylie Jenner, móda, Paríž
Zdroj: MEGA/GC Images

Šaty s kapucňou

Na večeru sa vybrala v krátkych bielych šatách na jedno rameno z najnovšej kolekcie značky Ferragamo. Šaty od návrhára Maximilana Davisa majú na sebe pripevnenú bielu kapucňu, ktorú si Jenner omotala okolo hlavy ako šatku, stoja 1 495 dolárov. Kylie celý vzhľad doplnila čiernymi špicatými sandálmi a malou bielou mini taškou. Doplnky boli taktiež od značky Ferragamo. Šaty mali strih nad kolená, a aj keď odhaľovali väčšiu časť tela, pôsobili veľmi elegantne. 

Anketa:
Čo hovoríš na styling Kylie Jenner, ktorý predviedla v Paríži?
Wau, elegantný štýl jej veľmi pristane!
Viac sa mi páči, keď je extravagantná.
Wau, elegantný štýl jej veľmi pristane!
86 %
Viac sa mi páči, keď je extravagantná.
14 %
Domov
Zdieľať
Diskusia