Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2023, 19:53
Čas čítania 1:04
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor a box bez rukavíc? Hviezda UFC dorazila na turnaj a postavila sa s pásom šampióna do ringu

Conor McGregor a box bez rukavíc? Hviezda UFC dorazila na turnaj a postavila sa s pásom šampióna do ringu
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Box bez rukavíc v posledných rokoch zaznamenal výrazný rast. Fanúšikom už je aj Conor McGregor.

Americká organizácia Bare Knuckle Fighting Championship, ktorá sa zameriava na boxerské zápasy bez rukavíc, cez víkend usporiadala svoj ďalší turnaj. Na akcii sa predstavilo hneď niekoľko známych mien, nečakaným hosťom galavečera sa však stal hviezdny zápasník UFC Conor McGregor, ktorý dokonca vkráčal do ringu a stál tvárou v tvár bojovníkovi Mikeovi Perrymu, s ktorým si vymenil niekoľko slov. Informuje o tom server MMA Fighting.

McGregor na akcii najskôr sledoval hlavný predzápas večera, v ktorom proti sebe stáli jeho bývalí rivali z UFC Chad Mendes a Eddie Alvarez. V hlavnom zápase sa potom predstavil práve Mike Perry, ktorý v druhom kole ukončil Luka Rockholda a pripísal si už tretiu výhru v boxe bez rukavíc. Svoju pozornosť potom Perry obrátil práve na McGregora a povedal si o stare down s írskou hviezdou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BKFC by Triller (@bareknucklefc)

Bývalý dvojnásobný šampión UFC do ringu nakráčal s opaskom organizácie BKFC prehodeným cez rameno. S Perrym si vymenil pár slov a potom obaja zapózovali fotografom. Video z ich stretnutia organizácia zdieľala na sociálnych sieťach.

Ako McGregor neskôr povedal, akcia v Colorade sa mu páčila. „Musel som sem doraziť. Sadol som na lietadlo a letel priamo sem. Nechcel som si to nechať ujsť a nesklamalo ma to. Všetci zápasníci, ktorí vstúpili do ringu, sú skutoční bojovníci a zaslúžia si rešpekt,“ povedal Ír.

McGregor má podpísanú zmluvu s UFC, kde aktuálne pôsobí ako tréner v rámci šou The Ultimate Fighter a v druhej polovici roka by sa mal vrátiť po rokoch do klietky. Zápasy bez rukavíc sa mu však rozhodne páčia. „Bavilo by ma to. Som tu prvýkrát a už mám pás,“ vyhlásil.

Domov
Zdieľať
Diskusia