Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2023, 18:12
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Clash of the Stars pokračujú v bizarnostiach. Nevidiaci zápasník bude mať súpera s prekrytými očami

Clash of the Stars pokračujú v bizarnostiach. Nevidiaci zápasník bude mať súpera s prekrytými očami
Zdroj: Youtube/ Clash of the Stars
ŠPORT CLASH OF THE STARS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ďalší turnaj českej organizácie bude opäť plný bizarností a kontroverzie.

Nevidomý český influencer, tiktoker Dragunov sa bude biť na piatom turnaji Clash of the Stars, ktorý sa uskutoční 10. júna v pražskej hale O2 Universum. Jeho súper bude vidiaci Danny z TV Twix

Aby boli sily vyrovnanejšie, bude mať v klietke prekryté oči šatkou a podľa promotéra Tomáša Le Syho budú mať obaja na sebe pripevnené zvončeky, vďaka ktorým sa budú môcť na mieste lepšie orientovať a ľahšie nájsť protivníka. Promotér ozrejmil, že pôjde o MMA zápas v malých rukaviciach, avšak bez kopov.

Oznámenie zápasu vyvolalo na sociálnych sieťach vlnu kontroverzie. Podľa Dannyho ho však Dragunov najskôr sám vyzval na zápas, a preto sa nakoniec rozhodol, že výzvu prijme. Danny na tlačovej konferencii spochybnil, že je Dragunov úplne nevidomý, keďže vraj bežne hrá počítačovú hru Fornite a podľa jeho slov zavádza fanúšikov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dragunov Je Pán🔥 (@dragunovjepan)

Na tlačovku doniesol dokonca notebook a provokatívne ho položil pred Dragunova, aby ukázal, ako vie hrať hry. On však zareagoval tak, že notebook zničil. Podľa Dannyho šlo o MacBook za 30-tisíc korún českých (v prepočte takmer 1300 eur) a povedal, že mu dlhuje nový. 

Na piatom turnaji budú ďalej znova zápasiť Tomáš Dynamo Križan z Naked Bananas, Datel, Hanka Gelnarová či Tadeáš Veselý, proti ktorému sa postaví obávaný postojár a kráľ pyramídy Oktagon Undergorund do 70 kilogramov Tadeáš Růžička. Ten má za sebou aj dva MMA zápasy. Duel prebehne pod špeciálnymi pravidlami

 

Domov
Zdieľať
Diskusia