Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2023, 13:00
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Outfit check celebrít zo Slovenska a z Česka: Dara Rolins ukázala božskú figúru v modeloch H&M a raperi drip za tisícky eur

Outfit check celebrít zo Slovenska a z Česka: Dara Rolins ukázala božskú figúru v modeloch H&M a raperi drip za tisícky eur
Zdroj: Instagram/@milionplus, @dararolins_vermi
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Imidž a štýl sú v prípade šoubiznisu dôležité. Pozri sa, čo si v posledných týždňoch obliekli Dara Rolins, Yzomandias, Daniela Peštová alebo Separ.

Čo sme pred desiatimi rokmi považovali za nepredstaviteľné, je v súčasnosti realitou. Módnu inšpiráciu nemusíš hľadať na zahraničných fórach, stačí si otvoriť Instagram a sledovať outfity domácich známych tvárí.

Hviezdy hudobnej scény, herci a herečky, športovci, moderátori, modelky či influencerky si dávajú na svojom vzhľade záležať viac ako kedykoľvek predtým a výsledkom sú zaujímavé kombinácie, ktoré stoja minimálne za pozornosť. 

Odporúčané
Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny 12. apríla 2023, 13:00
Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Daniela Peštová má sofistikovaný módny štýl, ktorý obdivuje viac ako 220-tisíc ľudí na Instagrame, a to aj vďaka takýmto atraktívnym outfitom. Jedna z najznámejších českých modeliek nás očarila v kvetinových šatách s dĺžkou pod kolená od tuzemskej značky Chatty, cez ktoré mala prehodené nadrozmerné čierne sako z dielní módneho domu Prada za približne 3 000 eur.

Ako doplnok zvolila svetloružovú kabelku z portfólia značky Dara Hamarneh s cenou 550 eur. Chválime aj výber obuvi v podobe čiernych kožených čižiem s výraznou štruktúrou, ktoré dodali outfitu sexepíl. 

Eva Herzigová
Zdroj: Instagram/@evaherzigova

Slovami chvály nebudeme šetriť ani v prípade minimalistickej siluety, ktorú predviedla Eva Herzigová pred prehliadkou módneho domu Zegna v Miláne. 

Česká módna ikona a modelka sa postavila pred objektívy fotografov v modeloch z poslednej kolekcie talianskej značky s viac ako 110-ročnou históriou a vyzerala božsky. Jednotlivé vrstvy Zegna sú moderné a elegantné, vhodné na pracovný deň aj večeru v nóbl reštaurácii v centre mesta a cena celého tohto outfitu je viac ako 5 000 eur. 

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Moderátorka Zorka Hejdová si módu užíva plnými dúškami a je skvelou inšpiráciou pre všetky ženy, ktoré preferujú moderný casual štýl s výraznými prvkami high fashion. 

V tomto prípade sympatická plavovláska zladila dlhý trenčkot v svetlom farebnom vyhotovení od značky H&M, zvonové rifle s vysokým pásom, ktoré nájdeš v obchode The Frankie Shop, kožené mokasíny Gucci za približne 700 eur. Ako doplnky zvolila luxusnú kabelku Bottega Veneta s cenou 3 100 eur a slnečné okuliare s logom Prada za 300 eur. 

Dara Rolins
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Jedna z najväčších popkultúrnych ikon v našich zemepisných šírkach Dara Rolins nás posadila hlboko do stoličiek vďaka tomuto hriešnemu looku z dielní H&M. Skrátený vrchný diel a krátku sukňu s bohatým zdobením doplnila o maxi vysoké čižmy v červenom lesku od módneho domu Prada, ktorých cena presahuje 1 000 eur.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Naopak, Karolína Chomisteková je jednou z našich obľúbených známych tvárí s vycibreným módnym vkusom, o čom nás presvedčila aj týmto sviežim outfitom s nádychom streetwearu.

Atraktívna modelka si prvé jarné dni užívala v tmavomodrých baggy rifliach s kontrastným bielym prešívaním, bavlnenom bielom tričku s grafickým motívom Kim Kardashian od Dolce & Gabbana, ktoré je oslavou ich partnerstva, a metalickou listovou kabelkou z dielní Fendi s cenou okolo 1 500 eur. Kombinácia šperkov je od Tiffany & Co. za štvorcifernú sumu.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Ak by sme si mali vybrať len jednu Slovenku, ktorú by sme sledovali na Instagrame kvôli módnej inšpirácii, na 99 % by išlo o Petru Mackovú. Rodáčka z Bratislavy, ktorá dlhodobo žije a tvorí obsah prevažne v Sydney, má originálny minimalistický štýl ako ušitý jej postave. 

V priebehu apríla nás oslovila táto sofistikovaná kombinácia základnej bielej košele s čiernymi nohavicami s vintage efektom v úzkom strihu a elegantnou obuvou na podpätkoch. Všetko spolu hrá na jednotku s hviezdičkou a sladkou bodkou na celom outfite je kabelka Capuciness BB od Louis Vuitton v hodnote 5 500 eur. Takto sa to robí, ženy. 

Separ
Zdroj: Instagram/@separ__dms

Separ si užíva plody svojej rapovej kariéry a drahé handry či šperky vlastní na kilá. Flowdemort má na fotografii oblečenú mikinu od značky Kanto Starter s retailom okolo 180 eur, vestu s monogramom módneho domu Gucci za 1 900 eur, perlové náramky a hodinky Rolex Sky-Dweller za 20 000 eur.

Yaksha
Zdroj: Instagram/@yak.sha

Bohatú zbierku drahého oblečenia, šperkov, ale aj umenia má tiež Michal Novotný a.k.a. Yaksha – hlava a krk spoločnosti F*CK THEM. Yaksha prišiel do nášho štúdia v páperovej bunde Burton AG za približne 450 eur, vo vintage tour tričku, v čiernych baggy nohaviach a teniskách Lanvin Curb za viac ako 700 eur, ktoré patria medzi najkrajšie skateboardové siluety od high fashion značiek. Na zápästí mal hodinky Rolex a šiltovku z múzea MoMA.

P. S. Prečítaj si rozhovor s Yakshom z marca tohto roku, v ktorom nám povedal, čomu sa aktuálne venuje aj prečo by pre domácich interpretov nemala zmysel spolupráca s Rihannou.

Filip Šebo
Zdroj: Instagram/@sebofilip

Bývalý futbalista Filip Šebo, ktorý v súčasnosti venuje množstvo času triatlonu, si vychutnal kávu v uliciach svojho rodiska v tomto ležérnom, ale veľmi sviežom outfite. 

Cool koženú bundu vo voľnom strihu doplnil o mikinu od značky Drew House, ktorá patrí Justinovi Bieberovi, tepláky zo spolupráce Nike x Fear of God a nízku verziu tenisiek Air Jordan 11 vo farebnom vyhotovení s prívlastkom „Concord“, ktoré v ponuke StockX nájdeš od približne 400 eur podľa zvolenej veľkosti.

Filip Vaněk
Zdroj: Instagram/@filipvanek

Chceme vidieť viac mužov, ako je Filip Vaněk, ktorý neustále skúša nové veci, strihy, materiály, štruktúry a ich vzájomné kombinácie. Najznámejší český stylista v posledných rokoch si tentoraz získal priestor vďaka kombinácii tmavomodrej denimovej bunde s koženým panelom zo ženskej línie módneho domu Loewe s cenou 1 200 eur so širokými čiernymi nohavicami a s jednoduchými teniskami od značky Converse, ktoré nájdeš v ponuke obchodu Footshop. Monogram španielskej odevnej značky je aj na klobúku v červenej farbe za takmer 400 eur.

NOBODYLISTEN
Zdroj: Instagram/@nobodylisten

NOBODYLISTEN je pravdepodobne najextravagantnejší interpret z našich končín, ale v dobrom zmysle slova. Multitalentovaný producent vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie, a tento outfit je toho dôkazom. Jakub Strach stavil na celočierny vzhľad a urobil dobre. Oblečenú má nadrozmernú MA-1 leteckú bundu s grafickou potlačou, čierne nohavice so sukňou a kožené čižmy.

Yzomandias, Nik Tendo
Zdroj: Instagram/@milionplus

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že interpreti Yzomandias a Nik Tendo z vydavateľstva Milion Plus majú k móde veľmi, veľmi blízko, a to potvrdili aj na tomto zábere. Zatiaľ čo Yzo vytiahol zo šatníka flísovú bundu Balenciaga za viac ako 1 500 eur, čiapku od Gallery Dept. v hodnote 400 eur a diamantový prívesok, tak Nik vsadil na nadčasovú koženú bundu s vlneným lemovaním a tmavomodré baggy rifle. 

Odporúčané
10 najlepších high fashion siluet tenisiek. Vychutnaj si model Louis Vuitton za tisícku aj extravagantné Balenciagy   10 najlepších high fashion siluet tenisiek. Vychutnaj si model Louis Vuitton za tisícku aj extravagantné Balenciagy 12. apríla 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia