Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2023, 13:25
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Rihanna sa stala najsledovanejšou ženou na Twitteri. V celkovom rebríčku je však až štvrtá

HUDBA OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Sleduje ju 108,2 milióna ľudí.

Rihanna ovládla Twitter a stala sa najsledovanejšou ženou na tejto sociálnej sieti. S počtom viac ako 108 miliónov followerov sa môže pochváliť len dva mesiace po svojom vystúpení počas polčasu Super Bowl 2023. Na nový úspech zatiaľ na Twitteri nereagovala.

Za Rihannou nájdeš na druhom mieste Katy Perry a Taylor Swift.

Na porovnanie, majiteľa Twittera Elona Muska sleduje 134 miliónov ľudí – speváčka má týmto tempom celkom reálnu šancu ho aj predbehnúť. Pred sebou má však ešte Justina Biebera a Baracka Obamu.

Samotná šou vo februári nenaplnila očakávania niektorých fanúšikov a mnohí sa viac venovali jej tehotenskému brušku než samotnému koncertu. Okrem tehotenstva jej však na počtoch vyhľadávaní a zmienok na internete pridala aj jej značka Fenty Beauty. Rihanna si na Super Bowle prepudrovala nos a vyhľadávanie značky Fenty Beauty stúplo o 833 %.

Ženy kraľujú aj iným sociálnym sieťam. Najsledovanejšou ženou na Instagrame v roku 2023 sa stala Selena Gomez po tom, čo zverejnila vyzývavú fotku, ktorú najprv vymazala. Z pomyselného trónu zosadila Kylie Jenner.

Domov
Zdieľať
Diskusia