Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. apríla 2023, 12:33
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Film Miki vraj natáčajú s autom obete mafiána Černáka

FILMY A SERIÁLY MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Automobil na záberoch spoznali ľudia z Černákovho kedysi blízkeho okruhu.

Slavomír Surový, ktorý robil pre Mikuláša Černáka štartéra, spoznal na záberoch z natáčania filmu Miki auto bývalého mafiánskeho bosa. Kontroverzný podnikateľ z Popradu spájaný s podsvetím Milan Reichel, ktorý sa s Mikulášom Černákom poznal, pritom vysvetlil, že išlo údajne o auto jednej z Černákových obetí. S informáciou prišiel Plus 7 dní

„Do očí mi udrelo auto zaparkované pred kostolom. Starý Mercedes Benz 500 SEL v úprave Lorinser. Hneď som spoznal to auto. Patrilo Černákovi. Veľmi si ho cenil,“ prezradil Surový. Milan Reichel pre Plus 7 dní povedal, že Černák auto ukradol od Ruda Bielika, ktorého zavraždil. „Černák proste zabil Bielika a potom sa vozil na jeho aute,“ tvrdí.

Podľa Reichela sa mu doživotne odsúdený mafiánsky bos kedysi sťažoval na to, že má v aute stále chlpy po Bielikovom psovi. „Myslím, že aj toho psa poslal Černák na druhý svet,“ dodal Reichel. Mercedes Černáka neskôr Slavomír Surový predal Lehelovi Horváthovi z gangu sátorovcov, ktorého prezývali Hrobár.

Odporúčané
Autá a slovenská mafia: Na čom jazdili známi slovenskí zločinci? Autá a slovenská mafia: Na čom jazdili známi slovenskí zločinci? 2. februára 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia