Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2021, 21:24
Čas čítania 0:33
Ema Stanovská

„Hrobár“ z mafiánskej skupiny sátorovcov, ktorý pomlel kamaráta v mlynčeku, dostal doživotie. Spáchal 5 brutálnych vrážd

NEWS VRAŽDY
Uložiť Uložené

Manželku podľa obžaloby hodil do klietky s levicou.

Lehel Horváth, označovaný za „hrobára“ zločineckej skupiny dunajskostredského gangu sátorovcov, dostal za päť vrážd doživotie s maximálnym stupňom stráženia a taktiež mu prepadne majetok. Rozhodol o tom Špecializovaný trestný súd v Pezinku.

Podľa portálu TVnoviny.sk si Horváth po vyhlásení výšky trestu neodpustil ostré reakcie na adresu súdu, začal tlieskať a senát opakovane označil za skorumpovaný.

Svoju obeť pomlel v mlynčeku

Horváth má na svedomí päť vrážd vrátane zastrelenia vodcu mafie z južného Slovenska, ktorého vraj zakopal na vlastnom pozemku (preto prezývka Hrobár). 

Lehel Horváth.
Lehel Horváth. Zdroj: TASR/Martin Baumann

Účtovníka sátorovcov Andora Reisza, kamaráta z detských čias, vraj pomlel v mlynčeku na mäso. Do väzby ho však dostalo až obvinenie z pokusu o zavraždenie vlastnej manželky, podľa ktorého ju so synom zbili a hodili do klietky k levici. Na slobode sa mu darilo zostať dlho aj preto, lebo spolupracoval a vypovedal proti iným členom organizovanej zločineckej skupiny.

Odporúčané
Ľudské kosti v mlynčeku sa mu zasekávali. Mäso kamaráta z detstva nakoniec vyhodil do Dunaja Ľudské kosti v mlynčeku sa mu zasekávali. Mäso kamaráta z detstva nakoniec vyhodil do Dunaja 28. apríla 2020, 14:34
Domov
Zdieľať
Diskusia