Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. apríla 2023, 10:59
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Jeremy Renner napísal v nemocnici list na rozlúčku pre rodinu. Myslel si, že zomrie

Jeremy Renner napísal v nemocnici list na rozlúčku pre rodinu. Myslel si, že zomrie
Zdroj: ABC News
FILMY A SERIÁLY JEREMY RENNER
Uložiť Uložené

Herec si v najhorších okamihoch myslel, že sa z toho už nedostane, a chcel sa rozlúčiť s najbližšími.

Keď Jeremyho Rennera prešiel 6,5-tonový snežný pluh, vyzeral veľmi zle. Ľudia, ktorí boli v blízkosti nehody, hneď volali záchranku so slovami, že to s ním nevyzerá dobre a mali by sa poponáhľať. Na tele mal rozsiahle zranenia vrátane 8 zlomených rebier na 14 miestach a celkovo 30 zlomenín, píše Variety.

Odporúčané
Aké hry vyjdú v apríli? Návrat zombíkovskej legendy, rytier Jedi, očakávaná PS5 exkluzivita s revolučnou fyzikou či nový Minecraft Aké hry vyjdú v apríli? Návrat zombíkovskej legendy, rytier Jedi, očakávaná PS5 exkluzivita s revolučnou fyzikou či nový Minecraft 4. apríla 2023, 16:30

Herec sa o svojom zážitku porozprával exkluzívne s novinárkou ABC News. V novom úryvku z rozhovoru herec prezradil, že v nemocnici napísal list na rozlúčku pre svoju rodinu. Myslel si, že zomrie, a tak mal v mobile napísané všetko, čo mal na srdci. 

Celé interview by sa na internet malo dostať ešte dnes. Renner v ňom bude hovoriť o všetkom spojenom s nehodou a aj o tom, ako sa postupne dokázal postaviť na nohy. Vďačí za to svojmu silnému zapretiu a láske, ktorú neustále pociťoval zo strany rodiny a celého sveta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia