Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. marca 2023, 19:45
Čas čítania 0:34

Zverejnili desivý úryvok telefonátu po nehode Jeremyho Rennera. Sú to zvuky zomierajúceho muža, hovorí v novom rozhovore

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rozhovor pre ABC News vyjde exkluzívne pred odvysielaním hercovej novej šou o renovácii vozidiel na Disney+.

Herec Jeremy Renner poskytol moderátorke Diane Sawyerovej z ABC News prvý rozhovor po svojej nehode so snežným pluhom. Herec v ňom poprvýkrát odhalil najhoršie chvíle, ktoré zažíval v prvých sekundách incidentu. Na tele mal rozsiahle zranenia vrátane 8 zlomených rebier na 14 miestach, píše Variety.

„Rozhodol som sa prežiť. Je nemožné, aby ma toto zabilo,“ opísal v rozhovore svoje odhodlanie. „Pri nehode som stratil veľa mäsa a kostí, ale bol som naplnený láskou a titánom,“ dodal herec. Teraz vraj pri pohľade do zrkadla vidí muža, ktorý mal šťastie.

Rozhovor pre ABC News vyjde exkluzívne pred odvysielaním hercovej novej šou o renovácii vozidiel na Disney+. 

51-ročného herca začiatkom roka prešiel snežný pluh vážiaci 6,5 tony pri odhŕňaní snehu v americkom štáte Nevada. V dôsledku vážnych zranení museli Rennera previezť vrtuľníkom do nemocnice a operovať. Z vážnej nehody sa niekoľko týždňov zotavoval na jednotke intenzívnej starostlivosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia