Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2023, 15:40
Čas čítania 1:17
Adriana Královičová

FOTO: Anne Hathaway hviezdi v novej kampani Versace. Miranda by bola na ňu hrdá, komentujú fanúšikovia.

MÓDA MÓDA VERSACE
Uložiť Uložené

„Diabol nosí Versace,“ vtipkujú ľudia na Instagrame.

Novou tvárou kampane talianskej značky Versace sa stala 40-ročná herečka Anne Hathaway, ktorá podľa nás stále vyzerá ako mladučká Andy Sachs z filmu Diabol nosí Pradu. Hviezdi v kampani kolekcie Versace Icons, ktorá ponúka doplnky či charakteristické odevy čiernej farby so zlatými aplikáciami. Herečku fotilo nezameniteľné duo fotografov Mert Alas a Marcus Piggott. 

Kolekcia prišla na trh 3. apríla 2023. Oslavuje silné ženy, ručnú výrobu, šitie na mieru a luxus značky. 

„Keď ma na túto kampaň oslovila úžasná Donatella Versace, predstavila mi svoju víziu novej kolekcie. Povedala, že chce, aby bola nadčasová. Chce, aby sa každý jeden kúsok stal obľúbenou súčasťou šatníka a nikdy nevyšiel z módy aj popri aktuálnych trendoch. Je to fantastický nápad, som hrdá a nadšená, že môžem byť súčasťou ikonickej Versace rodiny. Teraz si idem užiť tieto sexy džínsy. Byť ‚Versace‘ ženou je vzrušujúce. Donatella je obrovská hviezda, podnikateľka, kreatívna a milá osoba,“ napísala na svojom Instagrame herečka. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Donatella Versace (@donatella_versace)

„Na natáčaní môžete vidieť, že Anne je naozaj autentická a sama sebou. Najlepšou verziou samej seba vo Versace, samozrejme! Anne, si jednoducho profesionálka a som veľmi šťastná, že si súčasťou našej Versace rodiny,“ napísala pod príspevkom kreatívna riaditeľka značky. 

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Na fotografiách Hathaway vystriedala niekoľko outfitov. Má na sebe čierny korzetový top so zlatou aplikáciou na ramienkach, modré džínsy s vysokým pásom, opaskom so zlatou prackou, cez plece má prehodenú koženú bundu. Ako ďalšie predviedla elegantné čierne šaty, na rukách má dlhé, sexy kožené rukavice. Odprezentovala aj krátke mini šaty z trblietavej látky, v ruke drží kabelku a dlhý kabát. 

Fanúšikovia sú z novej tváre kampane nadšení. Svedčí o tom mnoho pozitívnych komentárov na sociálnych sieťach.

„Wau, toto je verzia Andy 2.0,“ komentuje vtipne fanúšik, pričom naráža práve na jej rolu Andy Sachs vo filme Diabol nosí Pradu. „Miranda by bola veľmi pyšná,“ odkazuje jej sledovateľ. „Okay, Ann, milujem tvoju evolúciu zo sladkého dievčatka na sexy ženu. Diabol nosí VERSACE,“ dodávajú fanúšikovia. 

Predviedla niekoľko outfitov, ktoré sú pre taliansky módny dom typické. Nechýba čierna farba a zlaté doplnky. Versace, Anne Hathaway, módaVersace, Anne Hathaway, módaHerečka sa stala ikonou kampane Versace Icons.
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia