Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2023, 15:00
Čas čítania 3:22
Dominik Vetrák

V apríli bude v kinách jedna pecka za druhou každý týždeň. Uvidíme Nicolasa Cagea ako Draculu, Super Maria či fínskeho Johna Wicka

V apríli bude v kinách jedna pecka za druhou každý týždeň. Uvidíme Nicolasa Cagea ako Draculu, Super Maria či fínskeho Johna Wicka
Zdroj: Amazon Studios/Warner Bros Discovery, Illumination/Universal
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Air, Renfield, Super Mario, Sisu či Evil Dead Rise. Filmové pecky v kinách sú nadobro späť.

Po nesmierne nabitom marci, v ktorom sme videli množstvo peciek vrátane prvého filmu od The Batman, ktorému sme v recenzii udelili 10/10, si tvoja peňaženka neoddýchne ani v apríli. Aj teraz vyjde každý týždeň zaujímavý a očakávaný film, pričom si užijú fanúšikovia drám, animákov, ale aj akčných filmov či hororov. 

Odporúčané
RECENZIA: Resident Evil 4 (PS5) – vychádza najlepšia hra roka už v marci? RECENZIA: Resident Evil 4 (PS5) – vychádza najlepšia hra roka už v marci? 22. marca 2023, 16:00

Air: Zrodenie legendy – 5. 4. 

Dráma Air zobrazí príbeh o tom, ako sa športovej firme Nike podarilo uzatvoriť zmluvu s basketbalistom Michaelom Jordanom, keď ho ešte nikto nepoznal, a ako ich partnerstvo a tenisky Air Jordan navždy zmenili históriu športu a športového priemyslu.

Hlavnou postavou snímky bude Sonny Vaccaro, ktorý dohodu pripravoval aj v reálnom živote. Zahral si ho Matt Damon. Spoluzakladateľa Nike Phila Knighta si zahral jeho celoživotný kamarát a blízky spolupracovník Ben Affleck, ktorý snímku aj režíroval.

Michael Jordan vo filme vôbec nehrá, no dôležitú rolu bude mať jeho matka Deloris Jordan (Viola Davis), ktorá bude bojovať za práva svojho syna. Okrem Afflecka a Damona si zahrali aj Jason Bateman (Ozark), Chris Tucker (Križovatka smrti) či Marlon Wayans (Scary Movie).

Traja mušketieri: D'Artagnan – 5. 4. 

V kráľovstve rozdelenom náboženskými vojnami a pod hrozbou britskej invázie hŕstka mužov a žien skríži meče a spojí svoj osud s osudom Francúzska. Hlavnými postavami sú temperamentný mladý Gaskonec d’Artagnan, nebojácni a verní kráľovskí mušketieri Athos, Porthos a Aramis, krehká Konstancia, diabolsky ľstivý kardinál Richelieu a krásna a tajomná Milady de Winter. V novej verzii príbehu o troch mušketieroch si zahrali aj Vincent Kassel (Nenávisť) či Eva Green (James Bond).

Super Mario Bros. vo filme – 5. 4. 

Herná spoločnosť Nintendo sa spojila s filmovým štúdiom Illumination (Despicable Me, Mimoni) a stvorili veľmi príjemne pôsobiaci animák zo sveta Super Maria, v ktorom sa objavia všetky hlavné postavy z hier, ale aj z iných herných svetov vytvorených Nintendom. Základná dejová kostra bude rovnaká ako v hrách.

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

Mario a jeho brat Luigi sa postavia zlému Bowserovi, ktorý terorizuje všetky kráľovstvá naokolo. Animák bude pre najmenších, ale zároveň všetkých fanúšikov hier od Nintenda. Škoda, že slovenskí distribútori neponúknu verziu s originálnym znením, ale len so slovenským dabingom. Celkom sme sa tešili na Jacka Blacka ako Bowsera či Anyu Taylor-Joy ako princeznú Peach.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia