Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
18. marca 2023, 11:00
Čas čítania 0:55
Richard Balog

FOTO: Elegantné mestské bývanie so súkromným ateliérom, ktoré nájdeš len pár krokov od Karlovho mosta. Stojí 700-tisíc eur

FOTO: Elegantné mestské bývanie so súkromným ateliérom, ktoré nájdeš len pár krokov od Karlovho mosta. Stojí 700-tisíc eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY PRAHA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Byt sa nachádza v nárožnej budove, ktorá bola postavená podľa návrhov významného architekta medzi rokmi 1855 a 1863 na gotických základoch. Zrekonštruovaná bola v roku 2006.

Portfólio realitnej kancelárie Svoboda & Williams obsahuje množstvo atraktívnych bytov či domov, avšak tentoraz sme objavili výnimočné bývanie s vlastným ateliérom, ktoré nájdeš len pár krokov od Karlovho mosta.

Byt s otvorenou dispozíciou má úžitkovú plochu 62 štvorcových metrov a nachádza sa v nárožnej budove, ktorá bola postavená podľa návrhov významného architekta medzi rokmi 1855 a 1863 na gotických základoch. Zrekonštruovaná bola v roku 2006. Samozrejmosťou v rámci štandardu je recepcia a reprezentatívne spoločné priestory.

Pôsobivé miesto v starobylej uličke, v susedstve kultúrneho centra Pražská križovatka a ďalších historicky významných stavieb, necelých 5 minút chôdze od Karlovho mosta alebo Staromestského orloja. V rýchlom dosahu je električková zastávka aj stanica metra.

Odporúčané
FOTO: Nič krajšie dnes neuvidíš, pozri si, ako architekti zariadili novostavbu v Prahe s plochou 220 štvorcových metrov FOTO: Nič krajšie dnes neuvidíš, pozri si, ako architekti zariadili novostavbu v Prahe s plochou 220 štvorcových metrov 13. marca 2023, 11:30
Nehnuteľnosť ponúka elegantný dizajn v kombinácii s umením a skvostnou architektúrou budovy.
Nehnuteľnosť ponúka elegantný dizajn v kombinácii s umením a skvostnou architektúrou budovy. Zdroj: Svoboda & Williams

Plochu ateliéru tvorí obytná miestnosť s jedálenským, relaxačným, pracovným aj spacím priestorom, kúpeľňa s WC a zádverie. V jedálenskej zóne je aj čajová kuchynka. Ateliér má okná iba do pokojnej upravenej súkromnej záhrady. 

Podlahy v nehnuteľnosti sú drevené, priestor je klimatizovaný, kúpeľňa je vybavená kvalitnou sanitou, kuchynská linka je zo starenej mosadze. Do priestoru, ktorý dýcha históriou starej Prahy, boli vkusne zakomponované aj moderné dizajnérske prvky. Súčasťou ateliéru je aj pivnica v druhom podzemnom podlaží.

 
Cena nehnuteľnosti vrátane ateliéru je 700-tisíc eur, zatiaľ čo mesačné poplatky za služby sú 410 eur. Vysoká cena zodpovedá lokalite (Praha 1 – Staré Mesto) aj kvalite rekonštrukcie a vybaveniu celého štúdia. 

Pozri si galériu fotografií a v prípade záujmu o viac detailných informácií, kontaktuj realitnú kanceláriu.

PrahaPrahaPrahaPraha
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia